• Головна
  • Найвищий рівень небезпеки: у ДніпроОВА попередили жителів області
12:00, 29 червня

Найвищий рівень небезпеки: у ДніпроОВА попередили жителів області

Найвищий рівень небезпеки: у ДніпроОВА попередили жителів області

На Дніпропетровщині оголошено попередження про метеорологічні явища. У період з 29 червня по 3 липня на території області збережеться надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології та ДніпроОВА.

Сьогодні, 29 червня прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області 27-32°; по м. Дніпро 28-30°.

Така спекотна та посушлива погода - це ідеальні умови для виникнення загорянь в екосистемах.

Найвищий рівень небезпеки: у ДніпроОВА попередили жителів області, фото-1

"Закликаю мешканців області бути свідомими. Не розводити багать, не спалювати суху траву. Це заборонено! Адже вогонь може знищити врожай, який дозріває в полях, лісові масиви. А якщо виникне поряд з житловим сектором – становити загрозу для людей.

Рятувальники й так працюють у надскладних умовах воєнного часу. Тож маємо бути відповідальними, аби не додавати їм клопоту", - звернувася голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...