• Головна
  • Потрощено вікна та стелі: у Дніпрі внаслідок ракетної атаки окупантів постраждали школа та дитячий садок
12:00, 1 липня

Потрощено вікна та стелі: у Дніпрі внаслідок ракетної атаки окупантів постраждали школа та дитячий садок

Потрощено вікна та стелі: у Дніпрі внаслідок ракетної атаки окупантів постраждали школа та дитячий садок

Внаслідок ворожої атаки російських загарбників у ніч проти 1 липня пошкоджень зазнали будівлі місцевої школи та дитячого садка. Цей обстріл став найбільш руйнівним для освітніх закладів Дніпра за весь час війни.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Як розповіла Наталія Григорівна, директорка СЗОШ №140, під час атаки було пошкоджено 167 вікон, 11 дверей у кабінетах та вхідні двері. У дитячому садочку №347 вибито 11 вікон. А загалом в обох закладах – 178.

“Внаслідок нічної атаки було пошкоджено наш заклад освіти. Понівечено 167 вікон та 11 дверей у кабінетах і вхідні двері. Самі стіни та стеля вціліли. На момент атаки у закладі були нічний сторож та охоронець, які перебували в укритті й не постраждали. Зараз ми прибираємо скло, вже були представники департаменту освіти, вони отримали інформацію про пошкодження, і наразі ми працюємо з організаціями, які надаватимуть допомогу”, – розповіла директорка.

Комунальні служби та представники департаменту освіти вже працюють над усуненням наслідків атаки. Продовжуються роботи з прибирання території та відновлення пошкоджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...