• Головна
  • Не дотягнув до останньої літньої вечірки: в Дніпрі демонтували «Home Park»
13:00, 23 серпня 2023 р.

Не дотягнув до останньої літньої вечірки: в Дніпрі демонтували «Home Park»

Не дотягнув до останньої літньої вечірки: в Дніпрі демонтували «Home Park»

У Дніпрі комунальники демонтували популярний ресторан «Home Park». Він знаходився в парку імені Шевченка.

Про це повідомляє сайт 056.

Представники КП «Міська інфраструктура» відрізали електропостачання, потім розібрали альтанки, вивіски та декор у зоні відпочинку. Потім взялись за розбирання меблів та техніки.

В «Home Park» часто провадились розважальні заходи. Остання літня вечірка планувалася на 26 серпня.

Не дотягнув до останньої літньої вечірки: в Дніпрі демонтували «Home Park», фото-5

Під публікаціями в соцмережах адміністрація закрила коментарі. Про закриття нічого не повідомила. На дзвінки не відповідає. Заборонила давати коментарі і працівникам ресторану. Можливо надіється на відновлення роботи.

Закриттю передувало те, що 8 серпня інспектували три заклади у парку імені Шевченка: "MOOEE", "Home Park" та "Ibiza". Метою було перевірити, чи не забруднюють відходами парк заклади громадського харчування. Проводили перевірку спільно два міських департаменти: екологічної політики й парків та рекреації ДМР.

Всі заклади надали необхідні документи. А працівники "Home Park" відмовилися спілкуватися з інспекторами. Не надали жодного дозвільного документа на ведення господарської діяльності. Представникам кафе виписали припис. Але він так і залишився лежати на столі. Адміністратор припис брати відмовився.

Тоді КП "Міська інфраструктура" попередили, що якщо підприємці, які отримали припис, не усунуть порушення, будуть складені адмінпротоколи. Там розповіли, що окрім порушення законів про ведення підприємницької діяльності, недбалі бізнесмени ще й завдають непоправної шкоди природі.

Також наніше пресслужбі міськради повідомляли, що у квітні 2023 року у ресторану закінчився договір на оренду землі, після чого заклад має залишити територію парку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Хом парк Дніпро #Home Park
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...