• Головна
  • Дніпро накрила сильна злива: вулиці міста затопило та виникли перепади напруги
18:44, 5 липня

Дніпро накрила сильна злива: вулиці міста затопило та виникли перепади напруги

Дніпро накрила сильна злива: вулиці міста затопило та виникли перепади напруги

Надвечір 5 липня, після двох рекордів високої температури повітря, Дніпро накрив сильний дощ. Через рясні опади у місті затопило деякі вулиці.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Злива почалася близько 17:00. Одразу температура повітря у місті знизилась на декілька градусів і прийшла довгоочікувана прохолода. Лише за 20 хвилин опадів вулиці міста перетворилися на річки, у яких потопають автівки. У соцмережах вже зʼявилися фото з першими поваленими деревами. На житловому масиві Тополя, де дерево впало на припаркований автомобіль.

Великі краплі дощу, грім та блискавка. Центральними вулицями течуть ріки води. Також велике скупчення води зафіксували біля яхт-клубу “Січ”. 

На Монастирському острові панує своя атмосфера. Там помітили містян, які під час грози та зливи водили хоровод. Очевидці події оприлюднили у соцмережі відео, на якому кілька десятків людей взялися за руки та водять хороводи. Все це супроводжується сильною зливою та грозою, а на фоні лунає музика. У коментарях під відео люди жартують, що це шамани, які накликали дощ.

Окрім підтоплення вулиць, через негоду жителі Дніпра спостерігають перепади напруги в оселях.

У найближчі три години зі збереженням до кінця дня 5 липня місцями по Дніпропетровській області та у місті Дніпро очікується гроза.

Рівень небезпечності І (жовтий).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...