• Головна
  • У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 3 липня загинув професор ДНУ
18:00, 5 липня

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 3 липня загинув професор ДНУ

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 3 липня загинув професор ДНУ

У Дніпрі під час ракетної атаки 3 липня загинув 53-річний Едуард Гладкий – доктор технічних наук, професор Кафедри ракетно-космічних та інноваційних технологій ДНУ.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Facebook-сторінку Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. 

Едуард Гладкий – випускник 1993 року фізико-технічного факультету ДНУ, де отримав диплом інженера-механіка з виробництва літальних апаратів.

З 1996 до 2007 року працював на різних посадах (асистента, старшого викладача, доцента) на кафедрі ракетно-космічних та інноваційних технологій. Протягом роботи Едуард читав студентам лекції, проводив практики та лабораторні заняття, керував дипломними проєктами.

З 1994 року чоловік працював за сумісництвом у ДП «КБ “Південне” ім. К. Янгеля».

У 2020 році захистив докторську дисертацію, у 2021 році – отримав присвоєний науковий ступінь доктора технічних наук. Автор 55 наукових праць.

Наразі співробітники університету збирають допомогу для синів та дружини Едуарда – Наталії Горбунової, яка теж працює в ДНУ у відділі інтелектуальної власності Науково-дослідної частини ДНУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...