• Головна
  • Крапельний полив. Де можна купити в Дніпрі?
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Крапельний полив. Де можна купити в Дніпрі?

Новини компаній
Крапельний полив. Де можна купити в Дніпрі?, фото-1

Фермер (навіть якщо він тільки новачок у цій справі) знає, що мало просто посадити рослини у землю. Потрібно подбати про певні заходи, направлені на регулярний й помірний полив рослин. Без потрібної кількості вологи, рослини не будуть рости й розвиватися. Не говорячи вже про якість та кількість врожаю. Витрачати воду потрібно раціонально і саме тому рекомендується крапельний полив який має безліч переваг. Вдало підібрана система поливу допомагає оцінити наступні переваги:

  • В першу чергу, фермер може претендувати на підвищення врожаю;
  • Покращується якість ґрунту, що дуже важливо;
  • Економиться час, не доводиться поливати рослини вручну. Що призводить до економії зусиль;
  • Економиться вода, електроенергія. Все це призводить до зменшення витрат.

Мало просто вибрати систему полива. Потрібно підібрати систему поливу, яка підходить вашій ділянці, тоді вийде максимально результативно вирощувати різні культури, оптимізувати полив. Більше про системи полива можна дізнатися тут перед тим, як придбати найкращий варіант.

Комплектуючі системи полива

У кожної системи полива, в незалежності від виду, повинно бути своє джерело води. Як правило, у сільській місцевості це може бути колодязь, водойма та інше. Не обійтися без насосу, бо саме він забирає воду, подає у потрібному направленні. Важливі комплектуючі системи полива, полягають у наступному:

  • Перше, що вам потрібно зробити, так це звернути увагу на вибір фільтрів. Саме фільтри очищають воду від різних домішок, допомагають запобігти забрудненню системи загалом;
  • Труби можна вибирати металеві чи пластикові. Розподільники ручні чи автоматичні. Водяний потік можна регулювати за допомогою кранів;
  • Ще потрібно зазначити наявність розпилювачів. Вони також можуть бути кількох видів: роторні, вібраційні, форсунки. Вибирати потрібно в залежності від тієї мети, яку переслідуєте.

Невід’ємний компонент крапельного поливу - шланги. Різновиди та особливості залежать від матеріалу, з якого зроблені. Вибираючи шланг з ПВХ, отримаєте легку й гнучку модель. Моделі з гуми мають також підвищену міцність. Купуючи систему поливу, можна придбати ту, що має таймер, щоб автоматизувати процес. Можливі інші атрибути, в залежності від виду.

Як правильно зібрати крапельну систему полива?

Завітавши до онлайн-магазину Agreemarket можна переглянути різні системи полива, особливої уваги серед яких заслуговує крапельний полив. Зібрати його досить легко, потрібно тільки трошки наполегливості та терпіння:

  • Підключіть насос до електричної мережі і до джерела води;
  • Встановіть фільтри перед насосом, магістральну трубу до джерела живлення;
  • Далі потрібно підключити крапельницю та інші елементи, враховуючи таймер, якщо він є;
  • Перевірте полив, відрегулюйте якщо потрібно.

Крапельний полив завжди можна купити в інтернет-магазині AgreeMarket, зробивши замовлення з доставкою по всій Україні. В асортименті можна знайти всі необхідні елементи, які дозволяють створити систему крапельного поливу. Процес подачі води буде оптимізований завдяки якісним товарам від магазину. Таким чином вийде зекономити ресурси, час та зусилля.

Спеціалізований онлайн-магазин - це як раз те, що потрібно для тих споживачів, що цінять час і гроші. Особливості крапельної системи полива полягають у тому, що витрати води, часу при використанні є мінімальними. Рослини отримують потрібну кількість води, завдяки чому ростуть й розвиваються найкращим чином.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Agreemarket #крапельний полив #системи полива #полив рослин #економія води #економія електроенергії #дача #сад #город #ферма #поля #фермерство #село #врожай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...