• Головна
  • Натуральні тоніки та сироватки для обличчя: де шукати якісну косметику від українського виробника
Новини компаній
13:00, Вчора

Натуральні тоніки та сироватки для обличчя: де шукати якісну косметику від українського виробника

Новини компаній

Краса потребує щоденного комплексного догляду з використанням відповідних засобів. Їх важливо підбирати індивідуально з урахуванням потреб саме вашого типу шкіри. Важливими кроками в підтриманні здоров’я й молодості шкіри є тоніки та сироватки.

Натуральні тоніки та сироватки для обличчя: де шукати якісну косметику від українського виробника, фото-1

Навіщо потрібен тонік та які переваги його використання

Тонік для обличчя – це рідкий доглядовий продукт, який наноситься на шкіру одразу після очищення. Його головна мета – відновити природний pH шкіри, зволожити й підготувати її до подальшого догляду.

Купити тонік варто, оскільки цей засіб:

  • відновлює pH-баланс, адже після вмивання водопровідною водою (яка може бути жорсткою) шкіра втрачає свій природний рівень кислотності;
  • глибоко очищає, видаляє залишки макіяжу й забруднень і надлишки шкірного сала;
  • готує шкіру для кращого засвоєння активних компонентів засобів, які використовуватимуться далі (сироваток, кремів);
  • містить зволожувальні компоненти, які освіжають і насичують шкіру вологою.

Тонік для лиця може бути очищувальним, зволожувальним, відлущувальним та заспокійливим. Його потрібно наносити на чисту шкіру за допомогою ватного диска або долонями, м'яко втираючи в обличчя і шию, вранці та ввечері після вмивання й перед нанесенням сироваток або кремів.

Особливості використання сироваток для обличчя

Висококонцентрованим засобом з активними інгредієнтами, який допоможе вирішити будь-які проблеми шкіри, є сироватки для лиця. Вони мають легку текстуру, швидко вбираються і працюють у глибоких шарах шкіри.

Сироватка або серум для обличчя має:

  • цілеспрямовану дію завдяки високій концентрації активних речовин (вітамінів, антиоксидантів, кислот), що робить її ефективною в боротьбі з певними проблемами шкіри, як-от зморшки, пігментація й акне;
  • зволожувальний та антивіковий ефект завдяки стимулюванню вироблення колагену та зменшенню ознак старіння;
  • можливість допомогти вирівняти тон і текстуру шкіри, роблячи її більш гладкою та сяючою.

Варто вибирати зволожувальну, антивікову, відбілювальну чи протизапальну сироватку для обличчя індивідуально з урахуванням потреб вашої шкіри.

Наносити її потрібно на очищену й тонізовану шкіру вранці або ввечері, використовуючи невелику кількість і рівномірно розподіляючи по обличчю та шиї.

Використовуйте тонік для підготовки шкіри, а сироватку – для цілеспрямованого догляду. Комбінуйте продукти залежно від потреб шкіри. Ці засоби допоможуть зробити щоденний догляд ефективнішим, розв'язуючи різні проблеми та підтримуючи здоров'я шкіри.

Магазин натуральної косметики BOGIKA пропонує засоби для догляду, які задовольнять потреби будь-якого типу шкіри. Це український виробник, в асортименті якого представлена якісна й ефективна продукція за доступною ціною. Ознайомитися з варіантами, отримати кваліфіковану консультацію з підбору засобів для догляду та замовити косметику можна в інтернет-магазині BOGIKA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...