• Головна
  • Як доглядати за волоссям після кератину в домашніх умовах? Основні рекомендації по догляду
Новини компаній
17:00, 12 вересня

Як доглядати за волоссям після кератину в домашніх умовах? Основні рекомендації по догляду

Новини компаній

Кератин – натуральний білок, який складає більшість нашого з вами волосся з нігтями та шкірою. Якщо говорити про нього у контексті волосся, то звісно варто відзначити, що кератин – є тим структурним компонентом (основний), який забезпечує волоссю еластичність та міцність.

В свою чергу кератинове випрямлення волосся є косметичною процедурою, під час якої на волосся наноситься спеціальний кератиновий розчин, а далі вже проводиться за допомогою тепла його фіксація. Процедура допомагає зменшити кучерявість волосся, покращити його зовнішній вигляд та блиск і зробити шевелюру ще більш гладкою.

Сьогодні поговоримо про догляд за волоссям після цієї процедури в домашніх умовах та про те, де саме купити косметику для волосся високої якості після кератинового випрямлення.

Як доглядати за волоссям після кератину в домашніх умовах? Основні рекомендації по догляду, фото-1

Про що саме важливо пам'ятати? Основні рекомендації по догляду

Перш за все спеціалісти радять пам'ятати про відсутність необхідності мити волосся одразу після проведення процедури. Від цієї маніпуляції потрібно утриматися щонайменше впродовж двох, а то й трьох діб. За рахунок цього ви дасте кератину ще краще закріпитися у вашому волоссі.

Фахівці радять використовувати для догляду за таким волоссям шампуні без сульфатів, які не будуть вимивати з волосся кератин. Віддавайте свій вибір косметичній продукції, яка не зменшує ефект кератинового випрямлення і водночас ніжно очищує волосся. Додатково також варто пам'ятати про наступні вагомі поради, що їх варто дотримуватися:

  • Уникайте агресивних засобів для укладки. Не використовуйте мусів з гелями і лаками, які можуть порушити ефект кератинового випрямлення. Натомість краще обирати легкі або ж спеціально розроблені для волосся засоби з кератиновим випрямленням.
  • Уникайте вологи і води. Це потрібно робити в перші кілька днів після проведення процедури. Таким чином ви збережете ефект випрямлення.
  • Пам'ятайте про необхідність регулярного зволоження. Навіть після процедури кератинового випрямлення наше з вами волосся потребує зволоження. Обов'язково використовуйте спеціальні маски з кондиціонерами для волосся, які підходять для використання після цієї процедури.

Дотримання таких нескладних рекомендацій допоможе вам у збереженні ефекту кератинового випрямлення та підтримці вашого волосся у відмінному стані. До речі, якщо вам потрібен кращий догляд для волосся у цей період, радимо обирати будь-який ефективний засіб саме в інтернет-магазині Hair.com.ua.

Як доглядати за волоссям після кератину в домашніх умовах? Основні рекомендації по догляду, фото-2

Переваги співпраці з інтернет-магазином HAIR.com.ua

В каталозі інтернет-магазину Hair.com.ua є виключно оригінальна та дієва і доступна за ціною продукція, яку можна використовувати для догляду за волоссям після кератинового випрямлення. Це найкращі по своїй якості товари, які допоможуть вам досягти будь-яких результатів, що їх ви з самого початку очікуєте. Зокрема в каталозі інтернет-магазину можна придбати різноманітні шампуні з кондиціонерами та маски для волосся від найкращих брендів.

Тут в HAIR.com.ua також є креми для волосся та термозахист, а також спеціальні масла для волосся з лосьйонами та спреями. Для здоров'я шкіри голови та стимуляції росту волосся тут можна обрати пілінги та скраби, а також тут є сироватки з флюїдами. Зокрема в інтернет-магазині Hair.com.ua ви легко та просто зможете обрати шампуні:

Додатково в каталозі HAIR.com.ua також можливо буде у потрібній кількості придбати якісні та ефективні маски:

Не забувайте про консультації професійних менеджерів, оригінальність продукції та низькі ціни зі швидкою доставкою, а також можливість отримати безкоштовну доставку на замовлення від 2500 грн. Ці та інші переваги вам радо запропонують в інтернет-магазині HAIR.com.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...