• Головна
  • Вибухи на Дніпропетровщині та робота ППО: ситуація станом на ранок
08:30, 6 вересня

Вибухи на Дніпропетровщині та робота ППО: ситуація станом на ранок

Вибухи на Дніпропетровщині та робота ППО: ситуація станом на ранок

Розпочалася дев'ятсот двадцять шоста доба широкомасштабного російського вторгнення. Вночі на Дніпропетровщині лунали вибухи.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Керівник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що з вечора і до пізньої ночі росіяни атакували декілька районів області. Цієї ночі у наших оборонців неба було чимало роботи.

В області вони знищили одну крилату ракету. Збили також п'ять безпілотників, серед яких й розвідувальний.

На Криворіжжя ворог спрямував дрон-камікадзе. Через це в одному з населених пунктів пошкоджений приватний будинок. На щастя, минулося без жертв.

Гучно було також у Павлоградському та Синельниківському районах. Там виникло декілька займань. В останньому знищено господарську споруду та потрощено до десяти приватних будинків.

По Нікопольському били безпілотниками, важкою артилерією та РСЗВ «Град». У райцентрі є постраждалі. Це 62-річна жінка та 65-річний чоловік. Понівечені 11 осель місцевих, гараж, 2 авто та човен. Зачепило лінії електропередач і газопроводи. Наслідки ворожої агресії  з'ясовують у Марганецькій та Червоногригорівській громадах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...