• Головна
  • Вночі армія рф запустила по Україні 30 "шахедів": де лунали вибухи та як спрацювала ППО
10:30, 7 серпня

Вночі армія рф запустила по Україні 30 "шахедів": де лунали вибухи та як спрацювала ППО

Вночі армія рф запустила по Україні 30 "шахедів": де лунали вибухи та як спрацювала ППО

У ніч на 7 серпня російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ – рф. Оборонці неба відпрацювали по цілях на 100%, втім є пошкодження внаслідок падіння уламків.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ та ОВА.

Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 30 ударних безпілотників. В результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА збито у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях. Застосовано сили та засоби мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітних ракетних підрозділів та РЕБ Повітряних Сил.

Наслідки на Хмельниччині

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги наші сили ППО в межах області знешкодили 4 ворожих БПЛА типу "Шахед". Постраждалих чи травмованих немає. Разом з тим, через падіння уламків пошкоджено резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств області. На місці працюють усі відповідні служби.

Наслідки на Вінничині

За результатами роботи ППО в області знищені 2 БпЛА. Інформація про постраждалих та руйнування на цей момент не надходила.

Наслідки на Черкащині

Понад вісім годин поспіль тривала повітряна тривога. Подекуди було гучно. У цей час в небі над Черкащиною наші захисники знищили два ворожі БпЛА. Звернень по допомогу від населення наразі не надходило. Обстеження території триває.

Наслідки на Миколаївщині

Силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотирнадцять БпЛА типу «Shahed 131/136». Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах, які були оперативно ліквідовані вогнеборцями. Постраждалих немає. 

Наслідки на Київщині

В області працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. На жаль, внаслідок падіння уламків збитих цілей одна людина травмована – осколкове поранення ноги. В двох громадах області зафіксовані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди. В будинках пошкоджені покрівлі дахів, вибиті вікна та двері, посічені фасади. На прибудинкових територіях також пошкоджені паркани.

Постраждалим буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують фіксацію наслідків атаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...