• Головна
  • Перший випуск пілотного проєкту підтримки ветеранів "Lab2Market Veterano"
19:15, 27 червня

Перший випуск пілотного проєкту підтримки ветеранів "Lab2Market Veterano"

Пілотний проєкт підтримки ветеранів "Lab2Market Veterano" відзначив свій перший випуск. Випускникам, які здобули нові знання для започаткування власного бізнесу, сертифікати про завершення навчань вручив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Із задоволенням послухав презентації бізнес-проєктів, які слухачі курсів створили під час навчання. Серед них – виробництво специфічних будівельних сумішей для надміцних бетонних виробів, створення центру поліграфії, простору для психологічного й фізичного відновлення, дитячого клубу-кафе та багато інших бізнес-планів», – розповів Микола Лукашук.

Підтримка ветеранів та військових залишається пріоритетом для області. У Дніпропетровській області розбудовується мережа реабілітаційних центрів, щоб воїни могли відновлюватися вдома разом з рідними. На 20-й сесії обласної ради була прийнята перша в Україні програма підтримки ветеранів та їхніх родин. Вона передбачає можливість навчання у профтехзакладах і вирішення інших нагальних потреб захисників і їхніх близьких.

Цей проєкт є важливим кроком до інтеграції ветеранів у цивільне життя та створення сприятливих умов для їхнього розвитку і успішного підприємництва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...