• Головна
  • "Світлих людей завжди більше": мати Аліси, яка дивом вижила в атакованому будинку у Дніпрі, відреагувала на образливі коментарі
14:00, 30 червня

"Світлих людей завжди більше": мати Аліси, яка дивом вижила в атакованому будинку у Дніпрі, відреагувала на образливі коментарі

"Світлих людей завжди більше": мати Аліси, яка дивом вижила в атакованому будинку у Дніпрі, відреагувала на образливі коментарі

28 червня внаслідок ракетного удару по Дніпру було понівечено багатоповерхівку. Через кілька годин після цього журналісти підійшли до дівчинки Аліси, яка дивом вижила у потрощеній від вибуху квартирі. Крізь сльози вона висловлювала своє горе, чим викликала співчуття та підтримку в неліченої кількості людей. Адже ролик поширили в соцмережах по всій Україні та за її межами. Проте знайшлися і хейтери, які писали коментарі на кшталт: "Чому російською", "Навіщо знімати дитину в такому стані", "А я свою дитину відвезла" та "Хренова актриса в білій футболці". Згодом мати дівчинки Світлана відверто відреагувала на це.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Жінка уточнила, що її донька дала інтерв'ю, поки вона оформлювала в поліції протокол про зруйнований дім. Вона сама була на межі в цей час. І Аліса пропрпацювала з психологом чотири години, щоб заспокоїтись. Адже вона пережила справжнє жахіття.

В момент атаки, дівчина перебувала у квартирі разом із бабусею та дідусем. Саме тоді говорила телефоном із мамою, яка порадила вийти у коридор. Потім вибух, такої сили, що металеві двері звернулися, але саме вони врятували родину. Потім утворилася пожежа і замість квартири навпроти залишилась прірва. Перше, що пам’ятає, це крики та запитання, чи є хтось живий.

Світлана подякувала рятувальникам, які витягнули її рідних з будинку, а також тим, хто їх підтримує в такий непростий час... І відверто відповіла людям, які недоброзичливо відреагували на інтерв'ю Аліси. Вона зробила акцент на найважливішому - на підтримці доньки.

"Звичайно, футболку можна забруднити, можна писати виправдання, що моя дитина як і я вільно спілкується чотирма мовами... Але навіщо? Коли нас облаює скажений собака, ми ж не стаємо на карачки і не лаємо у відповідь.

Тому мій посил моїй дитині: не звертати на дурників уваги. (Ще п'ятою мовою, володіння якою не афішую, розповіла за якою адресою мають пройти ці люди).

Головне, що ми вижили! Головне, що поруч стільки людей з великої буква Л, які прийшли на допомогу. Світло завжди перемагає темряву! І світлих людей завжди більше", - написала Світлана.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...