• Головна
  • Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон дебютувала в дубляжі фільму "МаХХХин": "Такий досвід мені сподобався"
Новини компаній
13:00, 30 червня

Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон дебютувала в дубляжі фільму "МаХХХин": "Такий досвід мені сподобався"

Новини компаній
Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон дебютувала в дубляжі фільму "МаХХХин": "Такий досвід мені сподобався"

Українка Юлія Сенюк, відома також як Джозефіна Джексон, світова зірка кіно для дорослих, останнім часом стала відомою завдяки активній допомозі в реабілітації військових з ампутаціями. Нещодавно вона приєдналася до українського дубляжу одного з найпровокаційніших фільмів цього літа – "МаХХХин", який стартує в кінотеатрах 4 липня, пише видання Культура Сьогодні.

Участь у дубляжі та любов до жанру

Дія фільму "МаХХХин" розгортається в середині 1980-х років. Головна героїня Максін Мінкс, яку зіграла Мія Гот, є актрисою кіно для дорослих і мріє стати справжньою зіркою. Вона отримала свою першу головну роль у хоррорі, але її життя несподівано перетворюється на жахіття, коли на неї починає полювати маніяк-убивця на прізвисько Нічний ловчий, який переслідує молодих актрис у Лос-Анджелесі.

Крім загрози її життю, переслідувач може викрити темне минуле Максін і знищити її кар’єру в Голлівуді. Фільм заснований на реальних подіях, а прототипом Нічного ловчого став маніяк Річард Рамірез, який тероризував Каліфорнію в 1980-х роках.

Трилери та хоррори – це мої улюблені жанри кіно. Особливо, коли це поєднання обох жанрів, як у "МаХХХин". Вони змушують мене нервувати та тримають у постійному напруженні, – розповідає Юлія Сенюк.

Вона зазначила, що окремим бонусом для неї є фільми, засновані на реальних подіях, як "МаХХХин".

Участь Юлії в дубляжі

Зважаючи на те, що у фільмі "МаХХХин" багато уваги приділяється закуліссям Голлівуду та кіноіндустрії для дорослих, залучення до дубляжу Юлії Сенюк було логічним рішенням. Вона озвучила одну з колег героїні Мії Гот, яка також є актрисою.

Я знала, що дубляж – це нелегка справа, але спробувавши самостійно, ще раз переконалася в цьому. Тут важливо не тільки правильно озвучити персонажа, але й відчути його, щоб максимально передати настрій, характер і звички людини. Це вимагає підлаштування своєї інтонації під конкретну ситуацію і персонажа, що виявилося для мене найскладнішим. Але такий досвід мені дуже сподобався. Однозначно спробувала б це ще раз!, – сказала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МаХХХин #Джозефіна Джексон #Юлія Сенюк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...