Карпатські деруни та кримський плов: в поїзді з Дніпра вводять якісне харчування
Укрзалізниця запускає в тестовому режимі повноцінні обіди на чотирьох поїздах. Гарячі страви можна замовити і в поїзді, що курсує через Дніпро. Інші три - Київські, що їздять на захід і в Кишинів.
Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на УЗ.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі компанії. З цього тижня розпочинається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання. Провідники зазначених поїздів запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
"Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина"! Вартість страв: від 170 до 190 гривень. Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком", - йдеться в повідомленні.