• Головна
  • Вибухи на Дніпропетровщині: скільки "шахедів" збило ПвК "Схід"
09:30, Сьогодні

Вибухи на Дніпропетровщині: скільки "шахедів" збило ПвК "Схід"

Вибухи на Дніпропетровщині: скільки "шахедів" збило ПвК "Схід"

У ніч на 22 жовтня ворог завдав удару по Україні ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу. Наші захисники збили 42 "шахеди", вісім з яких - на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Протягом ночі в повітряному просторі України виявлено 60 ворожих БпЛА (райони пусків: Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ –рф.) Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. Підтверджено збиття 42 ворожих БпЛА в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині.

"На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...