• Головна
  • Опалювальний сезон у Дніпрі: в котельні розповіли про готовність та запуск
15:30, Вчора

Опалювальний сезон у Дніпрі: в котельні розповіли про готовність та запуск

Опалювальний сезон у Дніпрі: в котельні розповіли про готовність та запуск

У Дніпрі готовність до опалювального сезону становить 97%. При цьому підготовка до зимового періоду в деяких ТРП та котельнях вже завершилась.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Один з ТРП забезпечує теплоносієм 2 дитячі садочки та 12 житлових будинків.

"Для безперебійної роботи теплорозподільчого пункту встановлено генератор, два мережеві насоси та забезпечено підкачування холодної води, замінено трубопровід в одному житловому будинку. До опалювального сезону ми повністю готові", — каже майстер теплової дільниці в Індустріальному районі Віталій Трегубов.

Аналогічна ситуація в одній з міських котелень. Старший майстер теплової дільниці Олександр Кревець каже, що вже готові до опалювального сезону, зараз чекають відповідного розпорядження:

"Котельня подає тепло в 311 будинків, 5 лікарень, 7 шкіл і 18 дитячих дошкільних закладів. Перед опалювальним сезоном відремонтували теплові мережі, обладнання та котли, встановили генератори. На даний час теплові мережі вже під тиском", — розповів Кравець.

Зазначимо, що згідно з розпорядженням, у Дніпрі тепло до квартир мешканців буде подано, коли середньодобова температура повітря опуститься нижче +8 градусів. Для запуску об'єктів теплопостачання необхідно, щоб температура залишалася нижчою від зазначеної позначки протягом трьох послідовних діб.

Ця умова обумовлена необхідністю забезпечення комфортних умов для мешканців міста. Насамперед тепло буде подано до соціальних закладів, таких як школи, дитячі садки та лікарні, що є важливим кроком для забезпечення комфортних умов для найбільш уразливих категорій населення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...