• Головна
  • "Вижити" за 8000 грн у місяць: кому у Дніпрі пропонують найнижчу зарплату у жовтні
12:00, Сьогодні

"Вижити" за 8000 грн у місяць: кому у Дніпрі пропонують найнижчу зарплату у жовтні

"Вижити" за 8000 грн у місяць: кому у Дніпрі пропонують найнижчу зарплату у жовтні

Якщо ви застрягли в ліфті і до вас довго не їдуть, то не дивуйтесь. Можливо у них немає сил йти швидше, бо у Дніпрі початківці цієї професії отримують 8 000 грн за місяць. При цьому, вони дуже круті, тримаються і не змушують довго чекати.

Редакція сайту 056 розкаже, хто ще отримує найменшу зарплатню у Дніпрі.

Наразі розмір мінімальної зарплати у Україні сягає 8 000 грн за місяць. Через скажену інфляцію, за ці гроші важко прожити, чого коштують тільки комунальні послуги. Але у Дніпрі є величезна кількість вакансій, де пропонують такі кошти.

В обласному центрі зайнятості 8 000 пропонують двірникам, комірникам, сторожам, робітникам з комплексного обслуговування й ремонту будинків. При цьому є вимоги кваліфікації, а також - п'ятиденний робочій тиждень.

Також на ставку 8 000 Дніпровська ТГ шукає водія трамвая. Тут вимагають стаж роботи за посадою: один рік. З аналогічним стажем і на таку зарплатню шукають вихователя для дошкільнят. При цьому є цілий список завдань та обов'язків: організація освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, знання програм розвитку, володіння сучасними інноваційними технологіями. В навчальний заклад запрошують і медичну сестру, яка має освітньо-кваліфікаційний рівень.

Також із зарплатнею від 6 500 до 8 000 грн є вакансії в недержавних ресурсах:

  • Адміністратор готелю. Серед вимог: досвід роботи 1 рік, вільний ПК, Word, Excel, 1C 7.7., Poster, checkbox.
  • Мерчендайзер. Готові взяти студента, але досвід має бути не менше року.
  • Продавець кондитерських виробів. Також треба річний досвід.
  • Помічник офіціанта. Тут хоч без особливих вимог.

Як бачимо, у сучасних економічних умовах мінімальна зарплата у розмірі 8 000 грн стає справжнім викликом для багатьох працівників у Дніпрі. Ліфтери, водії трамваїв, вихователі дитячих садків та інші спеціалісти з низькою оплатою праці стикаються з проблемами виживання, адже вартість життя продовжує зростати, а оплата залишається на тому ж рівні.

Попри низьку заробітну плату, від них вимагають високої кваліфікації та відповідальності. Це підкреслює необхідність перегляду трудових умов і рівня оплати праці, щоб люди могли не лише виконувати свої обов'язки, але й забезпечувати достойний рівень життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Від початку широкомаштабного вторгнення рф на територію України виникла проблема у сфері працевлаштування. Вимушене переселення в більш безпечні регіони країни ставить перед пошуком варіантів роботи. Редакція публікує актуальну інформацію по даному напрямку.
Оголошення
live comments feed...