• Головна
  • Заморозки та дощі вже тут: коли у Дніпрі почнеться опалювальний сезон
16:00, Сьогодні

Заморозки та дощі вже тут: коли у Дніпрі почнеться опалювальний сезон

Заморозки та дощі вже тут: коли у Дніпрі почнеться опалювальний сезон

В Україну приходять холоди та заморозки. Очікуються погіршення погоди та зниження температури вже цього тижня. З середи, 16 жовтня, країну накриють дощі та сильні холоди, причому в західних областях температура може знижуватися до нуля градусів. У Дніпропетровській області вночі стовпчик термометра опуститься до +2 градусів. Така прохолодна погода збережеться щонайменше до 20 жовтня.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

При знижені температури у мешканців Дніпра виникає питання, а коли розпочнеться опалювальний сезон. За даними Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології (РЦГМ), вже 16 жовтня в західних регіонах країни очікуються нічні заморозки від 0 до +3 градусів, однак вдень можливі сонячні прояснення і без опадів. У північних областях температура буде вищою – до +11 градусів, але супроводжуватиметься дощами. Подібна ситуація очікується в центральних та східних регіонах. На півдні країни дощі будуть інтенсивнішими.

З 17 по 20 жовтня прогнозується ще сильніше похолодання по всій Україні, яке супроводжуване дощами.

На тлі цієї погоди Дніпро готується до початку опалювального сезону. На сайті Дніпровської міської ради оприлюднено проєкт розпорядження міського голови Бориса Філатова, в якому визначаються умови запуску тепла. Згідно з документом, опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура знизиться до +8 градусів або нижче протягом трьох днів поспіль.

У першу чергу тепло буде подане до об'єктів соціальної інфраструктури, таких як школи, лікарні та дитячі садки. Однак наразі підпису мера на документі ще немає, тому він поки що не набув чинності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...