• Головна
  • Новий торговий центр Hermes Plaza у Дніпрі: сучасна архітектура, зона відпочинку та бомбосховище
17:00, Сьогодні

Новий торговий центр Hermes Plaza у Дніпрі: сучасна архітектура, зона відпочинку та бомбосховище

Новий торговий центр Hermes Plaza у Дніпрі: сучасна архітектура, зона відпочинку та бомбосховище

У Дніпрі планують побудувати ТЦ Hermes Plaza. Його планують розмістити поруч з “Вавілоном” на житловому масиві Сонячний. Концепцію вже розробили.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на gorod.dp.ua.

За словами архітектора Мелора Назарова, замовник звернувся зі складною ділянкою С-подібної форми та задачею розмістити на ній торговий центр. Форму будівлі та її архітектуру продиктували форма ділянки та її розташування.

“Об'єкт має розташовуватися на видному місці: між “Вавілоном” та Слобожанським проспектом, тому містом були виставлені високі вимоги до архітектури та благоустрою. Так, торговий центр отримав значний благоустрій навколо: зелену зону, лавочки та освітлення. Усередині запроєктована парковка”, – розповів він.

Назаров зазначив, що ТЦ має стати “супутником” Вавілона. У ньому будуть відносно невеликі магазини площею до 50 квадратних метрів, каварні та ресторан. Передбачене і бомбосховище. Яскрава деталь – інсталяція у вигляді руїн храму Гермеса. Коли цей об'єкт реалізують - наразі складно сказати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...