• Головна
  • Як Філатов попрощався з Лисенком і кого звинуватив у його смерті: усі подробиці
15:00, Сьогодні

Як Філатов попрощався з Лисенком і кого звинуватив у його смерті: усі подробиці

Як Філатов попрощався з Лисенком і кого звинуватив у його смерті: усі подробиці

9 жовтня у Дніпрі відбулася церемонія прощання з колишнім заступником міського голови Михайлом Лисенком, який помер від інфаркту. Панахида проходила у театрі опери та балету, куди прийшли сотні людей, щоб віддати останню шану.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Серед присутніх був і мер Дніпра Борис Філатов, який, як завжди, прибув у супроводі охорони та пройшов в окремий вхід. Відтак, звичайні містяни залишилися у черзі, спостерігаючи за відокремленим входом для посадовців. На цей момент звернули увагу ті, хто прийшов на похорони.

В самому приміщенні театру, Борис Філатов також підійшов до матері Михайла Лисенка. Після особистої розмови з нею, під час якої, вона не могла стримати сліз, Філатов покинув церемонію. 

Борис Філатов не став мовчати у своїх соціальних мережах. Після церемонії зробив заяву, що смерть Лисенка була наслідком безкінечних переслідувань і цькування з боку правоохоронців. Він висловив обурення і звинуватив правоохоронців у фактичному вбивстві свого колеги через безкінечні переслідування, обшуки та цькування.

"Люди, які фактично вбили Михайла, продовжують знищувати наше місцеве самоврядування", — підкреслив мер.

Філатов підкреслив, що останніми тижнями проти дніпровської міської ради була розгорнута безпрецедентна кампанія зі знищення місцевого самоврядування, внаслідок якої Лисенко сильно постраждав. Мер запевнив, що буде надано вичерпні пояснення щодо всіх звинувачень, адже "перевертні в погонах" фальсифікують докази і проводять слідчі дії без ухвал суду.

"Я можу анонсувати, що вони не зупиняться найближчим часом. Вони добили людину і далі продовжать збиткуватися над іншими", — наголосив Філатов, закликавши містян бути готовими до подальших переслідувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...