• Головна
  • Атака по залізничному вокзалу в Україні: скільки людей постраждало та як ходять поїзди
16:00, Вчора

Атака по залізничному вокзалу в Україні: скільки людей постраждало та як ходять поїзди

Атака по залізничному вокзалу в Україні: скільки людей постраждало та як ходять поїзди

Сьогодні, близько 13:00, окупанти здійснили обстріл з використанням FPV-дронів залізничної станції в м. Хутір-Михалівський Шосткинського району Сум. Унаслідок атаки ворога отримали поранення троє працівників вокзалу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укрзалізницю та прокуратуру Сумської області.

Поранено одного працівника вагонного господарства, який виконував свої посадові обов’язки, працівника воєнізованої охорони та служби зв’язку, які прямували у відрядження. Постраждалим залізничникам надано всю необхідну медичну допомогу. Їхньому життю наразі нічого не загрожує. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю вокзалу та вибито 15 склопакетів. На щастя, постраждалих серед пасажирів та робітників вокзалу немає. Усі поїзди Укрзалізниці прямують за розкладом.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу. Досудове розслідування здійснюється слідчими Шосткинського районного управління поліції головного управління Нацполіції в Сумській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...