• Головна
  • Удари ворог зосередив на райцентрі: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок
09:05, 8 вересня

Удари ворог зосередив на райцентрі: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Удари ворог зосередив на райцентрі: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Розпочалась дев'ятсот двадцять восьма доба широкомасштабного російського вторгнення. Армія рф продовжує тероризувати мирне населення Дніпропетровщини.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Керівник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що ввечері і вночі російські війська продовжували тероризувати Нікопольщину. Удари ворог зосередив на райцентрі і Марганецькій громаді. Туди скеровував дрони-камікадзе, гатив з артилерії, скинув боєприпас з БпЛА. Пошкоджена інфраструктура. Горіла суха трава, пожежу загасили. Людей не зачепило.

За уточненою інформацією, через вчорашні атаки у Марганецькій громаді постраждала ще одна жінка. До медиків звернулася 62-річна місцева мешканка. У неї мінно-вибухова травма і забій грудної клітини. Пацієнтка отримала необхідну допомогу. Стан середньої важкості, життю нічого не загрожує. Загалом у громаді внаслідок суботніх обстрілів потрощені пʼять приватних осель, господарська споруда і будівля, що не експлуатувалася.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...