• Головна
  • Ви дуже пошкодуєте: чому не можна залишати брудний посуд у раковині на ніч
17:00, 5 вересня

Ви дуже пошкодуєте: чому не можна залишати брудний посуд у раковині на ніч

Ви дуже пошкодуєте: чому не можна залишати брудний посуд у раковині на ніч

Після вечері мити посуд дуже стомливо, а особливо, коли немає світла. Проте варто попіклуватись, щою не залишати його на ніч. Адже це не лише справа гігієни, а й погана прикмета.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Заборона залишати брудний посуд полягає в самій звичці. Це означає бути людиною безвідповідальною або не здатною правильно керувати своїм часом.

Езотерики стверджують, що брудний посуд притягує до будинку негативну енергію, і як наслідок – забирає успіх та гроші. Брудні чашки та ополоник обіцяють проблеми з грошима та невдачі у справах.

А ось ложки та виделки, залишені немитими на ніч, згідно з прикметами стануть причиною візиту пліткарів. Вони можуть тільки поширювати чутки й поганословити.

Психологи вважають, що брудний посуд і безлад у квартирі часто стають причиною сварок. Чоловіка дратує не господарська дружина, жінку дратують претензії коханого. Як результат – конфлікт на рівному місці.

Збоку гігієни, брудний посуд – це переносник різноманітних інфекцій. У момент, коли посуд стоїть у раковині, якісь залишки їжі на ній все одно залишилися і з часом вони починають підгнивати та з'являються мікроби. Такі мікроби дуже швидко розмножуються і залишаються в раковині навіть після того, як посуд буде помито.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...