• Головна
  • Виглядає як новий: у Дніпрі завершують ремонт гуртожитку на просп. Слобожанському
16:00, 28 серпня

Виглядає як новий: у Дніпрі завершують ремонт гуртожитку на просп. Слобожанському

Виглядає як новий: у Дніпрі завершують ремонт гуртожитку на просп. Слобожанському

У Дніпрі утеплюють житлові будинки у рамах муніципальної програми з енергоефективності. Роботи проводять у різних районах міста. На цей рік заплановано утеплити 13 будівель, на які ще до повномасштабного вторгнення рф були готові проєкти.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

За словами заступниці директора департаменту житлового господарства ДМР Тетяни Редько, із згаданої кількості на 6 будинках роботи вже цілком завершені. На 7 — добігають кінця. Усе фіналізують до опалювального сезону. Нині завершують роботи і у гуртожитку по просп. Слобожанському, 105.

"Мешканці цього гуртожитку неодноразово зверталися, аби зробити новий фасад будівлі. Оскільки він із цегл, які місцями почали кришитися. Тому включили цей гуртожиток у роботу. Тут вже утеплили фасад, покрівлю. Зараз роблять вимощення. Загальна площа виконаного тут — 2,5 тисячі квадратних метрів. Вже у вересні роботи будуть закінчені. Завдяки утепленим фасадам будинків економія тепла очікується від 50 до 70 %", - розповіла Редько.

Дніпрянка Ольга Василівна мешкає у гуртожитку 37 років і також радіє довгочікуваному комплексному ремонту.

"Гуртожиток зараз виглядає як новий. Велика подяка за це! Бували періоди, що у кімнаті було прохолодно взимку. Після утеплення впевнена, що буде набагато тепліше. Це й економія на енергоресурсах. Молодці, що роблять таке", - сказала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...