• Головна
  • Найкращі у світі танці й традиції: у Дніпрі до Дня Незалежності влаштували «PARK DNIPRO FEST»
17:00, 24 серпня

Найкращі у світі танці й традиції: у Дніпрі до Дня Незалежності влаштували «PARK DNIPRO FEST»

Найкращі у світі танці й традиції: у Дніпрі до Дня Незалежності влаштували «PARK DNIPRO FEST»

Сьогодні Дніпро святкує 33-тю річницю Незалежності України. З цієї нагоди у парку ім. Т.Г. Шевченка влаштували фестиваль народного українського мистецтва «PARK DNIPRO FEST». 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

На сцені літнього театру парку виступили танцювальні, хореографічні колективи. Були вокальні номери. Працювала локація майстер-класу із виготовлення патріотичних карамелей. 

«До фестивалю долучилися близько 250 учасників. Це не лише творчі колективи дітей, а й дорослих. Найкращі в світі танці — це українські: гопак, подолянка. А як співають наші дівчата та хлопці українські пісні - це треба чути! Неймовірно святкова атмосфера панувала із патріотичним настроєм! Для переможців та призерів підготували медалі і кубки, подяки», — зазначила Ірина Зозуля, організаторка заходів КП «Міська інфраструктура».

Учасниця колективу «Водограй» будинку культури «Зоряний» дванадцятирічна Каміла каже:

«Разом із нашим керівником підготували три танцювальні номери для фестивалю: «Аркан», «Веснянка» та єврейський танок. Звісно, сподіваємося на перемогу. Приємно було виступити у цей святковий день. Вітаємо нашу рідну Україну із 33-ю річницею незалежності. Віримо у нашу перемогу і захисників!». 

Іще одні учасники фестивалю — восьмирічні друзі Михайло і Дмитро. Хлопці виступили на сцені   у складі творчого колективу «Азарт». 

«Виконали пісню «Чорні очка» з танцювальними елементами. Вітаємо нашу Україну з її днем народження! Миру і процвітання», — додали в один голос хлопці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...