• Головна
  • Сучасні виклики - сучасне лікування в наркологічному реабілітаційному центрі “Restart +”
Новини компаній
17:00, 23 серпня

Сучасні виклики - сучасне лікування в наркологічному реабілітаційному центрі “Restart +”

Новини компаній

На разі, з’явилися нові наркотичні суміші - сіль, мефедрон, підліткам рекламують ці речовини тим , що вони не викликають фізичної залежності, ломок, вживати їх можна при курінні або нюханні, «ти не колишся - ти не наркоман», що може здаватись, що вони більш безпечні. Сіль нагадує гранули кухонної солі або дрібні кристалики, які не мають специфічного запаху або конкретного кольору.

Дизайнерські наркотики були розроблені з метою обходу чинного законодавства, синтетичні замінники будь-якої натуральної речовини, що повністю відтворюють наркотичні властивості останньої або близькі, але не ідентичні за будовою речовини, як правило, є аналогами вже існуючих наркотиків.

Сучасні виклики - сучасне лікування в наркологічному реабілітаційному центрі “Restart +”, фото-1

У цих речовин дуже висока токсичність, оскільки створення речовин проводиться у підпільних лабораторіях, з невивченим складом, почастішали випадки - навіть при разовому вживанні стимуляторів, можуть розвиваються психічні розлади у залежних. Сіль – один із тих наркотичних препаратів, що сприяє руйнуванню психіки. Залежність на психологічному та фізіологічному рівні породжує симптоми, які можуть призвести до шизофренії, параноїдального психозу, інсульту, набряку мозку, суїциду. Лікування наркотичної залежності від солі слід розпочинати якомога раніше.

Сучасні виклики потребують сучасного лікування! При виявленні перших підозр та симптомів, як : метушливість, зайві рухи та жестикуляції, швидка та безглузда річ, розширені зіниці, зміни в міміці, спазми м'язів обличчя, безсоння, крадіжки, збігання з дому, зверніться до спеціалізованої наркологічної клініки “Restart +”. Не варто навіть думати про те, як самостійно кинути палити чи перестаи вживати «сіль». Вирішити проблему без допомоги фахівців вдається одиницям із тисяч наркозалежних, психостимулятори завдають руйнівні процеси в психіці.

Лікування здійснюється в три етапи.

Після прибуття пацієнта до клініки лікар нарколог оглядає пацієнта та призначає індивідуальне медикаментозне лікування. На цьому етапі здійснюється детоксикація організму, тобто виведення токсичної речовини. Проводиться симптоматична терапія супутніх патологій.

Сучасні виклики - сучасне лікування в наркологічному реабілітаційному центрі “Restart +”, фото-2

У період карантину пацієнт перебуває під цілодобовим наглядом. Після зняття симптомів абстиненції, клієнт переходить у наступний етап - стаціонарне лікування, де отримає перші консультації та починає працювати з психологами в груповій терапії у галузі розвитку мотивації та постановки цілей за програмою одужання. На відділеннях проводиться психотерапія, профілактика зриву, інформаційні заняття з концепції хвороби залежності, письмові роботи, індивідуальні консультації з психологом та багато інших програм .

Важливо розуміти — лікування сольової залежності проводиться поетапно і лише у разі професійного виконання призводить до одужання, зміцнення психологічного та фізичного здоров'я хворого, появи мотивації до відмови від згубної залежності, початку нового життя.

Телефонуйте нам або залишайте заявку на сайті. Ми допоможемо вам позбутися сольової залежності та повернутися до здорового життя.

Залежність це хвороба! Ми надаємо якісні послуги та анонімне лікування.

Наркологічний реабілітаційний центр “Restart +” - перезавантаж своє мислення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...