• Головна
  • Замовив викрадення напарника: на Дніпропетровщині суддю відсторонили від посади
13:00, 31 липня

Замовив викрадення напарника: на Дніпропетровщині суддю відсторонили від посади

Замовив викрадення напарника: на Дніпропетровщині суддю відсторонили від посади

Вища рада правосуддя відсторонила суддю Господарського суду Дніпропетровської області від здійснення правосуддя оскільки він замовив викрадення свого бізнес-партнера. Його підозрюють у викраденні людини.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДБР.

«Служитель Феміди» у 2017 році поза основною роботою вирішив отримувати прибутки від підприємницької діяльності. Оскільки суддям заборонено займатися бізнесом, він знайшов собі бізнес-партнера, на якого зареєстрував сільськогосподарське підприємство на території Сумської області.

З часом підприємство розширювалось, і гроші в його розвиток, у тому числі вкладав і партнер підозрюваного. Але суддю почало все менше влаштовувати керівництво компанією своїм напарником. В один з моментів він вирішив прибрати його з товариства, проте той безоплатно не захотів відходити від справ.

Тому суддя замовив представникам кримінального середовища викрадення напарника: за 17 тис. доларів США чоловіка мали позбавити волі та змусити підписати необхідні документи для переходу права власності на майно господарства.

Працівники ДБР задокументували всі протиправні дії судді. Йому було повідомлено про підозру в організації замаху на викрадення людини та позбавленні волі, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, та здійснюваного протягом тривалого часу (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 КК України). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років.

Також підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю. Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...