• Головна
  • На повному пансіоні, чи в обладнаних укриттях: на Дніпропетровщині розглядають нові форми шкільного навчання
17:30, 30 липня

На повному пансіоні, чи в обладнаних укриттях: на Дніпропетровщині розглядають нові форми шкільного навчання

На повному пансіоні, чи в обладнаних укриттях: на Дніпропетровщині розглядають нові форми шкільного навчання

Через постійні обстріли учні Нікопольщини змушені навчатися дистанційно. Але, щоб вони мали змогу здобувати освіту офлайн, розглядається варіант переходу на повний пансіон в інших районах Дніпропетровщини.

Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, закриття шкіл на Нікопольщині вимагає безпекова ситуація.

"Ми не можемо ризикувати життям та здоров’ям дітей. Але... У перспективі через постійний «онлайн» школярі району можуть отримати найбільші освітні втрати. Це викликає занепокоєння і батьків, і педагогів. І у нас, як представників влади. Саме тому запросив до діалогу очільників найбільших громад і керівників навчальних закладів. Зібралися, аби прийняти найбільш ефективні рішення. Організувати процес якщо не офлайн, то хоча б у змішаному форматі. Напрацювали варіанти", - написав Лисак.

Він зазначив, що в області є ліцеї та гімназії, готові прийняти до себе юних вихованців на повний пансіон. З проживанням та харчуванням. П’ять днів у закладі, а на вихідні додому.  Також серед пропозицій – навчання в обладнаних укриттях. Там, де це можливо.

"Передусім очні заняття потрібні учням 10-11 класів. Адже їм необхідно добре підготуватися до іспитів. Обов’язково питатимемо думку мам і тат учнів. Впевнений, разом у нас все вийде", - зазначив Лисак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...