• Головна
  • Бавовна на болотах: дрони атакували НПЗ та аеродроми в росії, пошкоджено Ту-22М3
17:00, 27 липня

Бавовна на болотах: дрони атакували НПЗ та аеродроми в росії, пошкоджено Ту-22М3

Бавовна на болотах: дрони атакували НПЗ та аеродроми в росії, пошкоджено Ту-22М3

Дрони українського ГУР атакували нафтопереробний завод та три військові аеродроми на території агресорки Росії. Зокрема, на аеродромі "Оленья" пошкоджено бомбардувальник Ту-22М3.

Про це повідомляє РБК-Україна на джерела у спецслужба, передає редакція сайту 056.

Зазначається, що вночі та вранці 27 липня внаслідок операції української розвідки були атаковані військові аеродроми у місті Енгельс Саратовської області, військовий аеродром "Дягілєво" в Рязанській області та аеродром "Оленья" в Мурманській області. Також уражено нафтопереробний завод в Рязані.

Очевидці кажуть, що щонайменше три вибухи сталися на території аеродрому в "Дягілєво". Перші - пролунали близько 6:00 за місцевим часом. У Мережі з'явилися кадри "прольотів" та диму. На цьому летовищі дислокується 43 центр бойового застосування і перенавчання ворожого льотного складу. Зокрема, літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Іл-78. Окрім того, неподалік розташований авіаційний ремонтний завод.

Тим часом на аеродромі "Енгельс" розташована російська стратегічна авіація. тут гучно було близько 8:00. У місцевих пабліках пишуть, що російські сили ППО безуспішно намагалися збити безпілотники.

Джерела "РБК.Україна" повідомляють, що внаслідок влучання по аеродрому "Оленья" попередньо зафіксовано пошкодження дальнього надзвукового бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3. Цей аеродром розташований від українського кордону на відстані близько 1800 кілометрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...