• Головна
  • Оладки з кабачків та сиру: простий рецепт для смачного сніданку
10:00, 22 липня

Оладки з кабачків та сиру: простий рецепт для смачного сніданку

Оладки з кабачків та сиру: простий рецепт для смачного сніданку

В Україні вже почався сезон кабачків. З них можна готувати низку страв. Але мало хто пробував оладки, якщо додати сиру, то з'явиться пікантність. Готувати їх можна на сніданок, адже це ситно, поживно та корисно.

Редакція сайту 056 розповість простий рецепт оладків з кабачків та сиру

Інгредієнти: кабачки - 3 шт., яйця - 3 шт., борошно - 5 ст. л, сир твердий - 150 гр., сіль перець зелень часник.

Готуємо: Кабачки тремо на крупну тертку і солимо. Залишаємо на 10 хвилин. Потім віджимаємо зайву вологу. Додаємо яйця, борошно, тертий твердий сир, спеції, перець та давлений часник. Все гарно перемішуємо.

У вас повинно вийти консистенція, як густа сметана. Якщо борошна замало, можете ще трішки додати. За бажанням додаємо зелень. На сковорідці розігріваємо олію і на середньому вогні (ближче до маленького) смажимо оладки з двох сторін під кришкою приблизно по 3 хвилини. Обов’язково подаємо зі сметанкою.

Готувати оладки з кабачків на сніданок має багато переваг:

1. Корисність. Кабачки багаті вітамінами (зокрема, вітаміном C і B6), мінералами (такими як калій і магній), та антиоксидантами. Це допомагає зміцнити імунну систему та підтримувати загальний тонус організму.

2. Низькокалорійність. Якщо олії лити по мінімуму, то кабачки містилимуть мало калорій, що робить їх ідеальним інгредієнтом для тих, хто стежить за своєю вагою або хоче почати день з легкого та здорового сніданку.

3. Легкість приготування. Оладки з кабачків швидко готуються. Це ідеальний варіант для тих, хто не має багато часу на приготування їжі вранці.

4. Універсальність. Оладки з кабачків можуть бути як солодкими, так і солоними. Ви можете додати різні спеції, зелень або навіть трохи сиру для різноманітності смаку.

5. Оладки з кабачків досить ситні, що допоможе вам відчувати себе задоволеним до обіду.

6. Гарний старт дня. Вживання овочів на сніданок допомагає задовольнити потребу організму у важливих поживних речовинах з самого ранку, забезпечуючи енергією на весь день.

7. Простота в інгредієнтах. Для приготування оладок з кабачків не потрібно багато інгредієнтів. Основні компоненти — кабачки, яйця, борошно і сіль — зазвичай є у кожному домі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...