• Головна
  • Чотири дні близькі та рідні чекали на порятунок: стала відома особистість жінки, яку вбили росіяни 28 червня у Дніпрі
14:30, 4 липня

Чотири дні близькі та рідні чекали на порятунок: стала відома особистість жінки, яку вбили росіяни 28 червня у Дніпрі

Чотири дні близькі та рідні чекали на порятунок: стала відома особистість жінки, яку вбили росіяни 28 червня у Дніпрі

У Дніпрі сьому добу триває ліквідація наслідків ракетного удару по багатоповерхівці. Рятувальники продовжують розбирати завали. Зранку 4 липня стало відомо, що кількість жертв зросла до трьох. Вночі 2 липня надзвичайники дістали з-під завалів тіло Ольги Сергеєвої. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на публікацію SoftServe Ukraine. 

У п’ятницю, 28 червня, російські терористи завдали ракетного удару по будинку у середмісті Дніпра. Ворожа ракета влучила у квартиру 30-річної співробітниці SoftServe Ольги Сергеєвої.

На жаль, жінку знайшли під завалами 2 липня.

“Чотири дні близькі та рідні чекали на порятунок, та сьогодні зранку рятувальники знайшли тіло Олі під завалами. Немає таких слів, які б могли втамувати біль втрати близьких, друзів, колег та всіх, хто знав Олю. Вона була неймовірно сильною дівчиною, дуже легкою у комунікації й взаємодії, відданою роботі та мала втілити ще багато своїх амбітних планів та цілей”, — йдеться у повідомленні. 

Ольга Сергеєва у 2015 році переїхала до Дніпра з Донецька. У 2018-му розпочала працювати у SoftServe на позиції Recruiter Trainee. За кілька років роботи вона виросла до посади TSL Lead, а у 2023-му змінила кар’єрний напрямок, ставши Change Manager.

Колеги діляться спогадами про загиблу.

«Оля — це приклад жінки, в якій поєднались краса, розум, неймовірна жіночність і сила. Вона була прекрасним лідером, гуру найструктурованіших репортів і гострого гумору. Оля створила прекрасне життя в Дніпрі, батьки також нарешті приїхали сюди. Але країна-терористка, країна, яка не має права на існування, вбила її, коли вона просто відпочивала в себе вдома. ‌Це дуже гірка втрата для усіх, хто знав Олю і перетинався з нею у роботі за ці шість років. В Олі залишилися батьки. Тато також працює у SoftServe, охоронцем», – каже Олена Корсун. 

«Оля була дуже енергійною, світлою людиною, з великим бажанням і витримкою, завжди радо брала участь у житті колективу, завжди усміхнена та позитивна», – зазначає Віктор Чурак.

Якщо у вас є фінансова можливість, ви можете допомогти родині Ольги. 

“Банка”. 

Нагадаємо, що внаслідок цього ракетного удару загинуло 3 особи, постраждало 12 людей, з них 1 дитина. Двох людей врятували підрозділи ДСНС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...