• Головна
  • Чи підходить вам кухня без ручок?
Новини компаній
13:00, 25 червня

Чи підходить вам кухня без ручок?

Новини компаній

Кухня без ручок - ноу-хау останніх років. Такий гарнітур став актуальним трендом в мінімалістичних дизайнах, які прагнуть до простоти і лаконічності. Меблі без виступаючих деталей - це справжня революція в ергономіці та естетиці кухонного простору. Але чи підходить така кухня саме Вам? З’ясуємо це сьогодні!

Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-1

Чим зумовлена популярність?

Ще 10 років тому, користувачі із захватом купували кухні із фігурними різьбленнями і підбирали до них оригінальну фурнітуру. Нині такий підхід стає архаїкою. В меблевих магазинах все частіше з’являються колекції меблів із гладкими однотонними фасадами, прямими лініями і вбудованою технікою. Дизайн кухні сьогодні тяжіє до практичної функціональності.

Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-2

Кухні з інтегрованою фурнітурою: переваги

  • Висока естетичність: гладкі фасади без виступаючих елементів візуально розширюють простір, роблять кухню більш просторою та світлою. Такий дизайн створює антураж організованості та порядку.
  • Безпека: відсутність виступаючої фурнітури робить кухню цілком безпечною для дітей та людей похилого віку, адже ризик травмуватися об гострі деталі зводиться до мінімуму.
  • Легкість миття фасадів: завдяки цілісності фасадів і відсутності виступів та заглиблень, меблі значно легше чистити від бруду та пилу.
  • Безшовний дизайн: кухня без ручок сприймається як монолітне ціле і виглядає вражаюче.
  • Сучасність: відмова від класичних ручок свідчить про Ваші прагнення до інновацій та нестандартних рішень.
Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-3

Недоліки кухні без ручок:

  • Вартість: як правило, кухні без ручок дорожчі за аналоги з традиційними системами відкривання. Це пов'язано зі використанням більш складної фурнітури та механізмів.
  • Якість фурнітури: дешеві кухні можуть комплектуватися неякісними механізмами відкривання, які з часом ламаються та потребують заміни.
  • Звичка: відсутність ручок може бути незвичним для деяких людей, адже потребує нового способу відкривання дверцят та ящиків.
Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-4

Системи відкривання

Вибір механізму відкривання суттєво впливає на подальшу експлуатацію кухонного гарнітура. Їх існує всього три види:

  • Push-to-open (натиснути для відкривання): дверцята відкриваються легким натисканням на фронтальну частину панелі. В основі механізму знаходяться спеціальні пружини, які реагують на натиск.
  • Touch-to-open (торкнутися для відкривання): механізм спрацьовує від дотику, подібно до сенсорних кнопок. Щоб зачинити секцію, потрібно торкнутися до неї повторно.
  • Автоматичні системи: дверцята відкриваються та закриваються автоматично за допомогою електроприводів. Такий механізм керується за допомогою сенсорів, кнопок або дистанційних елементів.
Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-5

Де купити кухонний гарнітур?

Кухня без ручок – це стильно, сучасно та практично. А купити її можна на сайті мережі магазинів TABURETKA.UA. Пропонуємо кухні із різними дизайнами від перевірених українських виробників.

Пам'ятайте, що кухня – це місце, де Ви проводите багато часу, тому вона повинна бути красивою, практичною і зручною.

Чи підходить вам кухня без ручок?, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кухня #меблі для кухні #кухня купить
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...