• Головна
  • Передай вогонь Перемоги: спортивний захід об’єднав 19 видів спорту та олімпійських чемпіонів
20:00, 23 червня

Передай вогонь Перемоги: спортивний захід об’єднав 19 видів спорту та олімпійських чемпіонів

Передай вогонь Перемоги: спортивний захід об’єднав 19 видів спорту та олімпійських чемпіонів, фото-1

Дніпро, Україна – Дніпропетровщина яскраво та емоційно відзначила Олімпійський день, організований відділенням НОК України у Дніпропетровській області.

Про це повідомив газеті Дейком Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради.

Захід включав легкоатлетичний забіг із символічним Олімпійським вогнем, показові виступи гімнасток, демонстрацію дзюдо, хокею, бадмінтону, тхеквондо, боротьби, академічного веслування, боксу та фехтування. Учасники та глядачі насолоджувалися неймовірними емоціями, грацією та красою спортивних змагань.

На святі були присутні представники 19 видів спорту та олімпійські чемпіони, які надихали молоде покоління спортсменів своїми досягненнями та енергією. Голова Дніпропетровської обласної ради мав честь нагородити найкращих викладачів, спортсменів та тренерів грамотами обласної ради, відзначивши їх внесок у розвиток спорту в регіоні.

До старту Олімпійських ігор у Парижі залишилося трохи більше місяця, і вже 10 спортсменів з Дніпропетровщини здобули право на участь, завоювавши 12 ліцензій. Це досягнення стало приводом для гордості та підтримки місцевих атлетів у їхніх прагненнях до перемог на міжнародній арені.

"Пишаюся нашими спортсменами та вірю в їхню перемогу! Дякую всім, хто організовував та долучився до заходу і сприяє розвитку спорту на Дніпропетровщині, аби наші спортсмени прославляли регіон і Україну на міжнародних аренах!" – наголосив голова Дніпропетровської обласної ради.

Олімпійський день на Дніпропетровщині став не лише святом спорту, а й символом єдності та прагнення до нових вершин, надихаючи як молодь, так і досвідчених спортсменів на нові досягнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...