• Головна
  • Як не потрапити у пастку нелегальних букмекерів
Реклама
09:48, 1 листопада 2023 р.

Як не потрапити у пастку нелегальних букмекерів

Реклама

Нелегальні сервіси з прийому ставок на спорт продовжують функціонувати на теренах українського інтернету. Розповідаємо, як відрізнити незаконну компанію від ліцензованих букмекерських контор.

Як не потрапити у пастку нелегальних букмекерів, фото-1

Як сьогодні працюють букмекерські контори?

Ставки на спортивні події стрімко прогресують. Сьогодні поціновувачам прогнозів на спортивні події достатньо мати під рукою гаджет з підключенням до інтернету, щоб зробити ставку на футбол, теніс, хокей або інший вид спорту.

Сервіси цієї категорії працюють у всесвітній мережі, де вони мають офіційній сайти та мобільні застосунки. Проте, не кожна букмекерська компанія володіє позитивною репутацією і законим статусом. Щоб безпечно робити ставки повнолітнім гравцям слід користуватись послугами, які надають ліцензовані букмекерські контори, з переліком яких можна ознайомитися тут.

Як відрізнити ліцензованого букмекера від нелегального?

Азартний бізнес в Україні регламентується з 2020 року. Тому, всі компанії, які хочуть легально працювати для користувачів, отримали відповідні ліцензії від комісії КРАІЛ. Проте, на теренах українського інтернету продовжують масово функціонувати зарубіжні сервіси, які не пройшли ліцензування.

Сайти незаконних компаній постійно блокуються вітчизняні провайдери, але через деякий проміжок часу вони створюють дзеркальні адреси для продовження роботи. Щоб не користатись послугами шахраїв, гравцям слід провести аналіз, щоб виявити наступні фактори:

  • Активна ліцензія букмекера – вона має знаходитись в актуальному реєстрі комісії КРАІЛ;
  • Компанія приймає та виплачує кошти тільки у гривнях;
  • Букмекер володіє наземним офісом, який зареєстрований в Україні.

Наявність вищезазначених критеріїв свідчить про те, що букмекер пройшов ліцензування в України. Зазначимо, що найпопулярнішими компаніями з сертифікованим статусом зараз вважаться Favbet, Vbet і GGbet.

Як не потрапити у пастку нелегальних букмекерів, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...