• Головна
  • П'ять фільмів, які варто подивитися українцям під час війни, - ТРЕЙЛЕРИ
16:00, 9 квітня 2022 р.

П'ять фільмів, які варто подивитися українцям під час війни, - ТРЕЙЛЕРИ

П'ять фільмів, які варто подивитися українцям під час війни, - ТРЕЙЛЕРИ

Фільми потрібно підбирати в залежності від настрою. А в більшості українців зараз думки і переживання про долю країни, про те, як вижити і зберегтись в цей надважкий час. Тому сайт 056 зробив підбірку сучасних фільмів, які допоможуть глибше зрозуміти історію нашої держави.

Серіал "І будуть люди" (2020)

Драматичний серіал "І будуть люди" зняли за романом Анатолія Дімарова. Він складається з 12 серій, кожна з яких присвячена окремому персонажу.

"І будуть люди" побудовано у формі саги і через призму життя звичайних людей показує турбулентні етапи ХХ століття: перша світова війна, революція, прихід радянської влади.

"Кіборги" (2017)

Драма "Кіборги" - робота відомого режисера Ахтема Сеітаблаєва. Вона відображає оборону Донецького аеропорту під час війни. В центрі сюжету невеликий підрозділ, який обороняється у новому терміналі.

"Кіборги" - абсолютний рекордсмен вітчизняного прокату за весь період незалежності України. Після восьми тижнів прокату касові збори фільму склали 22,3 млн грн.

"Донбас" (2018)

"Донбас" - фільм про реалії на окупованих територіях Сходу України. У серпні 2018 року фільм "Донбас" був представлений від України на номінацію премії "Оскар" у категорії "Найкращий фільм іноземною мовою".

В фільмі є кадри реальних подій, зафіксованих у репортажах, любительських роликах на YouTube та спогадах місцевих жителів.

"Додому" (2019)

Дебютний повний метр режисера Нарімана Алієва став відкриттям 2019 року. В ньому йдеться про анексію Криму.

За сюжетом, батько з молодшим сином везуть тіло загиблого на Донбасі старшого сина на батьківщину в Крим, щоб там його поховати.

"Поводир" (2013)

Історична драма "Поводир" розповідає про пригоди американського хлопчика і сліпого кобзаря в УРСР. Це одна із перших українських картин, які зібрали непогану касу - близько 14 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новости Днепр #война #фильмы про войну #украинские фильмы #исторические фильмы #Киборги трейлер #Киборги #Донбас трейлер #И будут люди #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...