• Головна
  • Пересилав особливо небезпечні психотропи в іграшках: у Дніпрі затримали наркоділка
11:00, 25 квітня

Пересилав особливо небезпечні психотропи в іграшках: у Дніпрі затримали наркоділка

Пересилав особливо небезпечні психотропи в іграшках: у Дніпрі затримали наркоділка

У Дніпрі 33-річний наркоділок організував оборудку з доходом у щонайменше пів мільйона гривень на місяць. Він відправляв особливо небезпечні психотропи. За це йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Національну поліцію України.

Зловмисник підшукував "клієнтів" через Telegram-канали та інтернет-форуми. Наркотики та психотропи перед відправленням ховав в іграшки та негабаритну побутову техніку. Для конспірації використовував вигадані анкетні дані та "одноразові" номери телефонів, а на пошту приходив в сонцезахисних окулярах та кепках.

Встановили особу фігуранта оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Проведено девʼять обшуків, в ході яких вилучили 3,6 кг особливо небезпечного психотропу, який зʼявився тільки у 2017 році, але вже ідентифікований Управлінням боротьби з наркотиками США як найпоширеніший серед синтетичних канабіноїдів.

У ході спецоперації наркоділка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Нацполіції. Повідомили йому про підозру за незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави. Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...