• Головна
  • У Великодню ніч армія рф масовано обстріляла Дніпро та область "шахедами": ситуація в регіоні станом на ранок
07:30, 5 травня

У Великодню ніч армія рф масовано обстріляла Дніпро та область "шахедами": ситуація в регіоні станом на ранок

У Великодню ніч армія рф масовано обстріляла Дніпро та область "шахедами": ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась вісімсот друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Безпекова ситуація в регіоні станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід» знищили 12 безпілотників.

По одному збили у Криворізькому та Нікопольському районах, ще десять – у Дніпровському. Через падіння уламків й влучання у Дніпрі пошкоджені інфраструктурні об’єкти. Виникли декілька пожеж. Також пошкоджена багатоповерхівка. У Слобожанській громаді потрощені дві автівки, зачепило і магазин.

З вечора тероризували російські війська й Нікопольщину. Пʼять разів застосували ударні дрони різних типів, а ще двічі обстріляли з важкої артилерії. Били по райцентру. У Нікополі пошкоджені два підприємства, рекреаційний об'єкт і приватний будинок.  На щастя, скрізь минулося без загиблих та постраждалих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...