• Головна
  • Які бувають сонцезахисні креми?
Новини компаній
11:00, 25 квітня

Які бувають сонцезахисні креми?

Новини компаній

Влітку всі прагнуть насолодитися відпочинком на природі і теплими променями сонця. Однак не варто забувати, що доброзичливе світило може бути палючим, завдаючи тонкій чутливій ​​шкірі обличчя непоправної шкоди. У спекотну та сонячну погоду шкіряні покриви більш уразливі до дії ультрафіолету. Нагальною необхідністю сонцезахисного крему

Сучасний сонцезахисний крем для обличчя – спеціальний засіб, який оберігає шкіряні покриви від шкідливого впливу сонячних променів. Як це працює? Крем створює на обличчі невидиму плівку, що розсіює та відбиває промені ультрафіолету. Таким чином, вони не проникають у більш глибокі шари дерми. Це сприяє запобіганню подразненням та опікам, знижує негативні наслідки від перебування на відкритому просторі під сонцем.

Які бувають сонцезахисні креми?, фото-1

Різновиди кремів з SPF

Сонцезахисний крем необхідно купити і використовувати протягом усього літа, а не тільки на пляжі або у відпустці. Шкіра потребує захисту навіть за умов мегаполісу. Перед придбанням сонцезахисного крему рекомендується ознайомитись з його різновидами. Офіційний сайт магазину косметики OLC (ONELOVECOSMETICS) безліч різних видів кремів від сонця. Це можуть бути засоби з різним ступенем захисту, які відрізняються складом та текстурами. Ознайомимося з ними детальніше.

Креми із SPF. На кожній упаковці вказується значення SPF, що в перекладі означає «sun protection factor» – фактор захисту від сонця. Це число показує, у скільки разів крем зможе збільшити час, який можна провести під сонячним промінням без шкоди для шкіри. Без використання спецзасобів безпечний період сягає 10 хвилин. Відповідно, купуючи крем для обличчя з SPF 30 легко перебувати у безпеці на відкритому просторі протягом 300 хвилин. Перед покупкою звертайте увагу на значення SPF з урахуванням особливостей шкіри.

Креми з різними текстурами. Багато хто віддає перевагу легкій текстурі у вигляді спрею, гелю, який швидко вбирається, не залишає жирного блиску. Інші обирають більш щільні лосьйони та креми для зволоження, інтенсивного захисту.

Креми для різних типів шкіри. Кожна людина – унікальна, тому необхідно звернути увагу на ступінь чутливості шкіри. Для чутливої ​​варто вибрати засіб з ніжним складом, що не містить агресивних компонентів. Володаркам сухої варто віддати перевагу засобу із зволожувальною дією. Власницям проблемної або жирної шкіри слід використовувати сонцезахисні креми для обличчя з матуючим ефектом, запобігаючи появі акне, жирного блиску.

Які бувають сонцезахисні креми?, фото-2

Поради щодо використання

Сонцезахисні креми рекомендується використовувати протягом усього літа, щоб захист був максимально ефективним. Ось кілька корисних порад.

  • Нанесіть засіб за пів години до виходу на пряме сонце, щоб за цей час крем увібрався.
  • Періодично оновлюйте шар крему на шкірі, особливо – після фізичної активності, купання.
  • Не заощаджуйте: використовуйте засіб в достатній кількості – наносите його слід, не забуваючи про шию, вуха.
  • Водночас використовуйте інші засоби захисту: темні окуляри, крислаті капелюхи, одяг з довгими рукавами.

Крем, що захищає від ультрафіолетових променів, підходить для всіх, хто бажає подбати про свою шкіру незалежно від віку. Є засоби, які допомагають запобігти не тільки опікам, а й віковим плямам, передчасному старінню шкіри.

Де придбати?

За покупкою варто звернутися до офіційного онлайн магазину косметики ONELOVECOSMETICS. В онлайн каталозі представлений широкий асортимент сонцезахисних кремів. Консультанти допоможуть визначитися і підібрати ідеальний засіб.

Не варто ігнорувати важливість захисту обличчя: сонцезахисні креми стануть надійними помічниками та союзниками у боротьбі з негативними наслідками впливу ультрафіолету, продовжуючи молодість та зберігаючи здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сонцезахисний крем для обличчя #магазин косметики OLC (ONELOVECOSMETICS)
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...