• Головна
  • "Ти літо: грієш враз і громом убиваєш": вірші, привітання та картинки до 8 Березня
09:05, 8 березня

"Ти літо: грієш враз і громом убиваєш": вірші, привітання та картинки до 8 Березня

"Ти літо: грієш враз і громом убиваєш": вірші, привітання та картинки до 8 Березня

Сьогодні, 8 березня Україна та інші країни світу відзначають Міжнародний жіночий день або Міжнародний день за права жінок та міжнародний мир. Він має складну історію та неодноразово наповнювалося різними сенсами. Проте, робити приємне прекрасній частині людства буде дуже доречно. Ви можете купити омріяний подарунок, квіти, що зараз продаються "на кожному кроці", чи просто надіслати вітальне повідомлення.

Редакція сайту 056 зробила підбірку привітань до свята 8 Березня.

Порадувати прекрасну стать і висловити свої почуття вам допоможуть присвячені 8 березня картинки, вірші та привітання.

Сьогодні у нас війна. Нам не до святкувань, і важко знайти підстави для веселого настрою. Та все ж таки, хочемо звернутися до всіх українок зі словами привітання, бо усе найдорожче і прекрасне, що є у людства – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає дні, утверджує успіхи і підтримує у тяжкі хвилини чоловіка

Сьогодні наше особливе захоплення і безмежна вдячність захисницям України, які в лавах ЗСУ і підрозділах територіальної оборони боронять країну від агресора. З початку збройного конфлікту багато жінок лікує поранених, допомагає переселенцям і займається волонтерством. Ви сильні, мужні, витривалі і водночас добрі, милосердні, сердечні і такі рідні.

Любі жінки! Саме ви надихаєте чоловіків на шляхетні вчинки, даруєте цьому світу любов, турботу, душевний спокій і затишок. Труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки, а на ваших очах бринітимуть лише сльози радощів.

Нехай вам уклоняються ваші чоловіки, цінують вас, бережуть вірність, дотримуються добрих обіцянок і віддають вам все, що просите.

Бажаємо добра і найскорішого настання миру. Нехай Господь убереже вас і ваші родини. Непохитної віри вам у нашу перемогу.

Дорогі жінки, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття. Будьте красиві, щасливі, даруєте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Ви – чарівні!

***

Найніжніший та найсвітліший день в році – 8 березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших домах і душах. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! Зі святом!

***

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаємо вас з днем 8 березня! Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!

***

У цей чарівний жіночий день вітаю тебе зі святом 8 березня! Бажаю тепла, радості та оптимізму в кожному дні. Нехай твоя краса ніколи не проходить, нехай в душі завжди панує вічна весна, а на обличчі сяє сонячна усмішка і зігріває всіх ніжними променями.

***

Нехай 8 березня в твоєму серці оселиться радісний весняний настрій, і залишиться там на весь рік. Нехай паморочиться голова від уваги і компліментів чоловіків, нехай збуваються бажання, надії і мрії!

***

Моя найкраща матусю, вітаю тебе з 8 березня! Твоя невичерпна любов і тепло — як сонячні промені, завжди освітлюють наші серця. Ти — наше життя, наша опора і безмежна скарбниця найтепліших обіймів. Нехай цей день приносить тобі усе найкраще, що ти заслуговуєш.

***

Люба бабуся! У Міжнародний жіночий день я бажаю, щоб ти завжди була життєрадісною і частіше посміхалася! Нехай весна піднесе тобі багато тепла, добра та любові! Бажаю тобі бути здоровою, сповненою сил і енергії, щоб кожен день освітлювався яскравими подіями!

Привітання з 8 березня у віршах:

Теплий промінь березневийРозбудив дзвінку весну.Ароматом квітів першихДень святковий огорнув.Він вітання наші щиріПередасть всім дамам милим,Щоб жили в добрі і миріЩоб здійснились їхні мрії,Щоб коханими були,Щоб у радості цвіли.

***

Бажаєм щастя і тепла,

Весни, усмішок, сонця,

Щоб доля світла увійшла

До кожного віконця.

Хай навкруги цвіте бузок,

Та небо буде ясним;

І щоб життя було в жінок

Щасливим і прекрасним.

Аби завжди в душі у вас

Горів вогонь кохання;

І хай у цей весняний час

Здійсняться всі бажання.

***

Жіноче серце! Чи ти лід студений,

Чи запашний, чудовий цвіт весни?

Чи світло місяця? Огонь страшений,

Що нищить все! Чи ти як тихі сни,

Невинності? Чи як той стяг воєнний,

Що до побідки кличе? Чи терни,

Чи рожі плодиш? Ангел ти надземний

Чи демон лютий з пекла глибини?

Чим б’єшся ти? Яка твоя любов?

В що віриш? Чим живеш? Чого бажаєш?

В чім змінне ти, а в чім постійне? Мов!

Ти океан: маниш і потопляєш,

Ти рай – добутий за ціну оков.

Ти літо: грієш враз і громом убиваєш. (Іван Франко)

***

Мила мамочко моя!

Привітаю тебе я!

І тобі в жіноче свято

Побажаю так багато:

Будь здорова та щаслива,

Будь весела та красива,

Будь, як квітка весняна –

Ти така у нас одна!

***

Дорога бабуся, найкраща з жінок,

Ніжна і мудра, добра, проста.

З днем 8 Березня хочу тебе привітати,

Ти – голова сім'ї всій, світла, свята.

Будь здорова, мила, посміхайся частіше,

З радістю, надією зустрічай свої світанки.

Ти завжди все знаєш про проблеми наші,

Спасибі, люба, за твої поради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Широкомасштабному вторгненню передувало засіхання на багату українську культуру. Разом з перемогою українцям важливо повертатися до свого коріння та берегти ту культурну ідентичність, яка формувалися нашими предками. Ми сильна та волелюбна нація і це не дає спокою росії вже протягом багатьох віків.
Оголошення
live comments feed...