Зустрічайте iPhone 14 Plus

14 Plus, випущений у 2022 році, став першою ставку Apple на великі екрани. Ми говоримо про 6,7-дюймовий Super Retina OLED-дисплей. Переглядати соціальні мережі, переглядати відео, фільми чи серіали стає все приємніше! Крім того, завдяки 5-ядерній відеокарті та чіпу Apple Bionic A15 iPhone 14 Plus є ідеальним смартфоном не лише для ігор, але й для інтенсивної роботи.

Задні камери на 12 МП дозволяють робити бездоганні фотографії в різних середовищах і записувати неймовірні відео до 4K, особливо в кінематографічному режимі. З іншого боку, фронтальна камера на 12 Мп не підведе під час селфі або відеодзвінків.

Де купити iPhone 14 Plus?
У ICOOLA ви можете знайти цей смартфон Apple у різних кольорах, таких як червоний, фіолетовий, синій, жовтий, зоряно-білий і чорно-чорний. Виберіть свій улюблений колір і об'єм пам'яті: 128 ГБ або 256 ГБ.

Частина серії 14, iPhone 14 Plus від ICOOLA - https://icoola.ua/apple-iphone-14-plus/пропонує чудові нові функції, такі як система виявлення аварій, яка інформує владу, коли виявляє, що користувач iPhone постраждав у дорожньо-транспортній пригоді, або супутниковий зв’язок: просто наведіть смартфон на небо. до приймача, щоб повідомити про надзвичайну ситуацію у віддалених і непідключених районах.

Також скористайтеся нагодою, щоб відкрити для себе широкий вибір чохлів для iPhone і захисних екранів, які захистять ваше обладнання.

Відновлені ICOOLA iPhone пропонують повний досвід із 10-років і гарантією в будь-якому звичайному магазині, що супроводжується зарядним кабелем Lightning і новою або високоякісною батареєю (рівно або більше 80%). Доставка безкоштовна, термін повернення 14 днів.
Рубрики
Послуги
iCoola - сервісний центр по ремонту iPhone
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

МАСТЕР НА ДОМ. МУЖ НА ЧАС. Строитель универсал. Сантехника, электрика, укладка кафеля, штукатурка, л...
08:52, Вчора
Закрытие ЧП, Ликвидация ЧП. Деятельность ЧП, ФОП, СПД, ФЛП, предпринимателей в гос.реестре, фондах...
17:08, 11 жовтня
Кошторис. Складання кошторисів. Кошториси АВК. Розрахунок кошторису. Зробити кошторис. Скласти кошто...
10:16, 8 жовтня
Профессиональный ремонт стиральных машин, бойлеров, любой сложности, любого производителя. Быстро,...
08:53, 13 жовтня
Ремонт мелкой электроники: Электронные сигареты, под системы, радиостанции, квадрокоптеры и т.д....
10:05, 4 жовтня
Закрытие физического лица-предпринимателя в Днепре и области: в государственном реестре, пенсионном...
12:06, 9 жовтня
Хочете додати 056.ua на головний екран і бути в курсі новин?