
Ресторан Mushlya відкривають у Дніпрі: доступні морепродукти, контактний бар і та авторські коктейлі

Сіфуд-ресторан Mushlya від компанії GastroFamily Олени Борисової відкриють у Дніпрі 26 березня.
З нагоди відкриття, всіх гостей пригощатимуть устрицею Fine de Claire з лимоном та келихом ігристого за чекін.
Mushlya — це мережа демократичних сіфуд-ресторанів. Перший заклад відкрили у 2018 році на Хрещатику, наразі в Києві працює 7 закладів та по одному — у Ірпені та Лісабоні.
За меню відповідала бренд-шеф Mushlya Віталія Баламут, коктейльну карту для закладу в Дніпрі розробив Валерій Лопотуха.
Тут пропонують устриці з лаймом, мідії в бельгійському стилі, легкі закуски, плато на компанію та роли. Є також паста і ризото з морепродуктами.
Цитати з меню:
- Устриця Чорна Перлина №2 — 89 грн
- Морські равлики-булоти з соусом (5 шт.) — 199 грн
- Кав’яр форелі з місо-маслом з вугром та хлібом на заквасці — 299 грн
- Тартар із морського гребінця з соусами понзу й тонкацу — 239 грн
- Холодне плато з морепродуктів — 999 грн
- Казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 249 грн
- Чорні спагеті з морепродуктами — 269 грн
- Рол Philadelphia з лососем — 379 грн
- Рол Pink з лососем, тунцем і тигровими креветками без рису — 589 грн
- Коктейль Boulevardier — 229 грн
- Коктейль Poseidon — 289 грн
- Коктейль The pearl of the ocean — 259 грн
Кожен заклад Mushlya має власний характер та певні особливості, на які впливає локація та аудиторія. Ресторан у Дніпрі розташований між двома театрами — це місце для зустрічей та келиха ігристого перед виставою. В дніпровській Mushlya ми встановили контактний бар і розробили широку барну карту з авторськими коктейлями.
Олена Борисова, CEO та власниця GastroFamily
Зокрема, в меню є тікі-коктейль Polovetska Baba у келиху від українського бренду BARTA, який у точності відтворює 800-річну кам’яну бабу з Ізюмщини. Це пряма відсилка до музею Яворницького у Дніпрі, де зберігається одна з найбільших у світі колекція кам’яних скульптур кочових племен. Зараз сюди евакуюють кам’яних баб з прифронтової зони, щоб вберегти їх від обстрілів.
Ресторан знаходиться в історичній будівлі кінця XIX століття — прибутковому будинку сім’ї Ільйових. Інтер’єр Mushlya нагадує інші ресторани мережі: тут багато неону та світла, стіни викладені мушлями устриць, які з’їли гості у інших закладах. Картини для Mushlya написала художниця із Бахмута.
Заклад працює на умовах франшизи. Власники франшизи — партнери Дмитро, Сергій та Володимир — в хореці понад 10 років, переїхали до Дніпра з початком повномасштабного вторгнення.
Ми розвивали свої заклади у Бахмуті, Покровську, Мирнограді й Краматорську. З наближенням лінії фронту почали евакуйовувати команди і обладнання. У Покровську трагічно втратили керуючого — він загинув під час чергового обстрілу. Я одразу поїхав у Покровськ підтримати команду і взяти на себе управління закладом — ми протримались ще рік, і коли лінія фронту наблизилась — також зачинились. Можна сказати, у Дніпрі починаємо все заново.
Дмитро, франчайзі
Адреса: вул. Дмитра Яворницького, 72А
Графік роботи: 11:00-22:00
Інстаграм: https://www.instagram.com/mushlya_dnipro