• Головна
  • Заявки приймають до кінця жовтня: на Дніпропетровщині можна отримати допомогу від ЮНІСЕФ
19:00, Сьогодні

Заявки приймають до кінця жовтня: на Дніпропетровщині можна отримати допомогу від ЮНІСЕФ

Заявки приймають до кінця жовтня: на Дніпропетровщині можна отримати допомогу від ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ запустив два проєкти грошової допомоги для сімей з Дніпропетровщини, які постраждали від війни. Ці програми спрямовані на забезпечення основних потреб та підготовки до зими.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Факти ICTV.

Перша програма ЮНІСЕФ зосереджена на сім’ях з дітьми, які живуть у регіонах, найбільш постраждалих від війни: Харківській, Сумській, Донецькій та Дніпропетровській областях (деякі населені пункти).

Ці сім’ї отримують грошову допомогу, щоб задовольнити свої найважливіші потреби. Кожен член сім’ї може отримати 10 800 грн, а загальна кількість отримувачів у сім’ї обмежена п’ятьма особами. На одну особу на місяць можна отримати 3 600 грн.

"У сім’ях, які отримують допомогу від ЮНІСЕФ, обов’язково повинні бути діти до 18 років. Якщо це мати з дитиною, то організація виплатить 21 600 грн з розрахунку 3 600 грн на одну особу за місяць", – зазначають на гарячій лінії.

Є ще допомога до зими. Ця програма ЮНІСЕФ спрямована на сім’ї, які живуть на Дніпропетровщині в населених пунктах, розташованих недалеко від лінії фронту (до 30 км). Для цих сімей ЮНІСЕФ готує більшу грошову допомогу – 21 800 грн. Ці кошти мають допомогти сім’ям підготуватися до зими, зокрема забезпечити опалення.

Заявки приймають лише до кінця жовтня. Проте якщо сім’я подавала документи на отримання допомоги до зими до інших благодійних фондів, то, найімовірніше, вона не зможе отримати допомогу від ЮНІСЕФ.

Загалом організація працює з місцевою владою, яка і подає відповідні списки вразливих категорій населення. Але можна зателефонувати на гарячу лінію організації та подати заявку самостійно.

"Інформація про особу перевіряється, фіксується категорія вразливості. Якщо вона підпадає під усі вимоги, то людина зможе отримати допомогу, – зазначають на гарячій лінії ЮНІСЕФ.

Щодо питань, пов’язаних з грошовою допомогою від ЮНІСЕФ, можна звертатися на гарячу лінію за номером 0 800 600 017 з 08:00 до 22:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...