• Головна
  • Овнам - досягнення, Тельцям - нагорода, Близнюкам - тріумф: гороскоп Таро на листопад 2024
18:00, Сьогодні

Овнам - досягнення, Тельцям - нагорода, Близнюкам - тріумф: гороскоп Таро на листопад 2024

Овнам - досягнення, Тельцям - нагорода, Близнюкам - тріумф: гороскоп Таро на листопад 2024

Гороскоп за картами Таро на листопад 2024 року обіцяє цікаві події для знаків Зодіаку Овен, Телець, Близнюки. Загалом перший тиждень місяця буде дуже напруженим для всіх знаків. Також є ризик травм.

Про це повідомила відома тарологиня Анжела Перл, передає редакція сайту 056.

За її прогнозом, на Овнів чекають переживання і безсонні ночі. У Тельців можуть бути складнощі у спілкуванні з іншими людьми. У Близнюків буде максимально вдалий місяць.

Гороскоп Таро на листопад 2024 для Овнів

Ієрофант. Карта означає закон, систему або структуру. Можливо, ви звертатиметеся до державних органів або до людини зі статусом (чиновника, керівника, судді).

9 жезлів. Карта означає досягнення і статус. Ви будете встановлювати особисті кордони. Можливо, вам потрібно буде наполягти на своєму або відстоювати свої інтереси.

2 мечів. На Овнів чекає конфлікт, конкуренція. Можливо з кимось ви не зійдетеся в думках. Є ризик сварки.

9 мечів. Вас може мучити безсоння через переживання з якогось питання. Але в результаті ви ухвалите правильне рішення, а саме ви перестанете "варитися" в негативі та думати про те, що псує вам настрій.

Гороскоп Таро на листопад 2024 Телець

2 мечів. Карта конфлікту. З кимось або з чимось ви будете не згодні. Складно буде знайти спільну мову з людьми.

6 жезлів. Карта переможця. Ви отримаєте новий статус. На вас чекає удача, нагорода, приз, хороша новина.

3 мечів. Три сторони не можуть дійти консенсусу. Щось не виходить і не складається. Кожен тягне ковдру у свій бік. На Тельців чекає розчарування в інших людях.

Гороскоп Таро на листопад 2024 Близнюки

8 кубків. Ви готові до звільнення з роботи, переїзду, розставання з кимось і початку нової глави вашого життя. Ви - ініціатор цих змін. Вам недостатньо того, що у вас є, для щасливого життя і зростання душі. Ви почнете рух до нових горизонтів.

6 жезлів. На Близнюків чекає гарна новина, приз, новий статус, визнання. Вас будуть із чимось вітати. Можливо, ви отримаєте підвищення на роботі. Народиться дитина.

Сила. Ви схопили бика за роги, вам усе підвладне. Все, що ви задумаєте в листопаді, обов'язково реалізується. Також ця карта означає фінансовий прорив. До вас прийде хороший клієнт, ви укладете вигідний контракт, отримаєте прибуток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі #гороскоп
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...