• Головна
  • Взяла ніж і "всадила" у свого чоловіка: на Дніпропетровщині за вбивство затримали жінку
14:30, Сьогодні

Взяла ніж і "всадила" у свого чоловіка: на Дніпропетровщині за вбивство затримали жінку

Взяла ніж і "всадила" у свого чоловіка: на Дніпропетровщині за вбивство затримали жінку

У Кривому Розі на Дніпропетровщині звичайна суперечка переросла у вбивство. 46-річна жінка завдала своєму чоловіку ножового поранення. Отриманні травми виявилися несумісними з життям.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Злочин стався 6 жовтня в одній із квартир на території Покровського району міста. Як з’ясувала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Криворізького районного управління поліції, між подружжям виник конфлікт, під час якого підозрювана ножем вдарила чоловіка.

Поліцейські затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину – ніж.

Наразі слідчі за погодженням з Криворізькою Північною окружною прокуратурою повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі виправдали жінку, яка вбила домашнього насильника та покарали поліцію за бездіяльність

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...