• Головна
  • Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин
11:30, Сьогодні

Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин

Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин

У Кам’янському на Дніпропетровщині 10-річний хлопчик загинув через те, що хотів зняти ТікТок. В момент трагедії він разом з друзями був на місці будівельних робіт.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міського голову Кам’янського Андрія Білоусова та Кам'янське районне управління поліції.

Трагедія сталася у понеділок 7 жовтня близько 11:00. Хлопчик разом з двома друзями пішли на будівельний майданчик біля гімназії № 12 школи. Діти хотіли відзняти відео поряд з технікою. Але раптово хлопчик впав, після чого його засипало піском.

Про трагедію правоохоронцям стало відомо лише ввечері близько 21:00. Пошуково-рятувальні роботи тривали до другої години ночі. Також був залучений кінолог зі службовою собакою.

Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин, фото-1

Коли хлопчика знайшли, він був уже без ознак життя.

Смертельна зйомка ТікТок-відео: на Дніпропетровщині тіло школяра пролежало в купі піску майже 15 годин, фото-2

Наразі всі деталі з’ясовують правоохоронці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України. Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Тобто можуть притягнути до відповідальності будівельну компанію. Триває досудове розслідування.

"Висловлюємо щирі співчуття близьким загиблого хлопчика. Місто надасть родині всю необхідну допомогу", – зазначив Білоусов.

Від коментарів утримуються і рідні загиблого хлопчика. За словами представниці департаменту освіти, на майданчику велися роботи з будівництва укриття для школи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...