• Головна
  • Як підтвердити прописку в Києві
Новини компаній
09:00, Сьогодні

Як підтвердити прописку в Києві

Новини компаній

Свого часу відповідь на це питання цікавить дуже багатьох людей. Це і не дивно, адже прописку в Києві сьогодні бажає отримати кожна людина, яка переїздить в це місто з метою працевлаштування, навчання або ж навіть просто життя. Ну що ж, давайте разом із вами детальніше розглянемо цей момент.

Для початку пропонуємо розглянути види документів, які підтверджують реєстрацію місця проживання. До їх переліку відноситься паспорт громадянина країни, де є відмітка про реєстрацію того чи іншого місця проживання. Це також може бути id-картка громадянина нашої країни та додатковий витяг про конкретне місце реєстрації.

Додатково це може бути довідка про реєстрацію місця проживання, а саме форма 13. Такий варіант можливий в ситуаціях, коли відсутня відмітка в паспорті або ж немає витягу з id-картки. Також не забуваймо про те, що документом, який підтверджує реєстрацію місця проживання є витяг з реєстру територіальної громади.

Як підтвердити прописку в Києві, фото-1

Про що ще варто не забувати?

Форма 13 сьогодні вважається офіційною довідкою, котра підтверджує місце реєстрації тієї чи іншої особи. Дуже часто вона підтверджує реєстрацію громадянина країни, у якого немає паспортної відмітки. Ця довідка доволі важлива під час оформлення різних документів або ж для підтвердження прописки.

Щоб прискорити процедуру оформлення та позбутись зайвих турбот звертатися за допомогою до фахівців онлайн-сервісу kievdoc.site

За рахунок співпраці з цим сервісом ви можете розраховувати на отримання наступних плюсів:

  • недорога прописка у Києві за максимально короткий час;
  • можливість оплачувати прописку після безпосереднього оформлення документів;
  • відсутність прихованих або ж додаткових платежів;
  • компанія не є посередником, а власником квартир, куди прописує своїх клієнтів.

На цьому переваги співпраці також не завершаються, адже їх є набагато більше. Ви завжди можете звернутися сюди за допомогою та на власному прикладі впевнитися у правдивості наших слів.

Яка процедура у онлайн сервіс kievdoc.site?

Ви можете бути впевненими, що немає нічого складного - вам лише буде потрібно проконсультуватися з фахівцями компанії, які надають повний супровід на всіх етапах співпраці від збирання , подачі документів до завершального этапа прописки у Києві.

У кінцевому результаті ви можете отримати необхідні документи протягом однієї доби. У будь-якому випадку ви можете робити все самостійно, або звернутися до наших фахівців - який же зі способів вам найбільше підходить обирайте самостійно.

Особливості для громадян України та іноземців

Для громадян нашої країни процедура є стандартною. В той час для іноземців вона може бути дещо складнішою. kievdoc.site - це ваша гарантія спрощення процесу для іноземних громадян. Компанія гарантує швидкість роботи, зручність та повний супровід, адже консультація та підтримка відбуваються на кожному етапі процесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...