• Головна
  • Забруднення повітря у Дніпрі: які результати відібраних проб на пил
14:00, Сьогодні

Забруднення повітря у Дніпрі: які результати відібраних проб на пил

Забруднення повітря у Дніпрі: які результати відібраних проб на пил

До України з вітровими потоками з Каспійської низовини дійшла пилова буря. Через це вчора у Дніпрі фіксували погіршену якість повітря, яка була шкідливою для здоров'я. Зараз ситуація вже не така небезпечна.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровський регіональний центр гідрометеорології.

Сьогодні на вулицях міста уже не так важко дихати. І сонце краще видніється. Індекс якості повітря (AQI) наразі 29 PM2,5, що вважається нормальним.

Забруднення повітря у Дніпрі: які результати відібраних проб на пил, фото-1

«За результати аналізу відібраних проб на пил на стаціонарних постах в місті Дніпро станом на сьогодні ситуація покращилась. Попередньо, ситуація утримається до пʼятниці, коли напрямок вітру зміниться на південний та західний. Пил буде потрапляти до нас хвилями, тобто покращення чергуватимуться з погіршенням видимості та якості повітря», - йдеться в повідомленні.

Там зазначили, що дрібний пил осідає в Україні у Полтавській, Дніпропетровській, Сумській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях. Невелика кількість також потрапляє на територію Черкаської та Кіровоградської областей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...