• Головна
  • На Дніпропетровщині загорілась підстанція: яка ситуація в енергосистемі
11:00, Вчора

На Дніпропетровщині загорілась підстанція: яка ситуація в енергосистемі

На Дніпропетровщині загорілась підстанція: яка ситуація в енергосистемі

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу території підстанції виникло займання, при цьому вимикалась повітряна лінія. Споживачі не знеструмлювались. Загорання ліквідовано.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Міненерго.

Загалом добу через обстріли і бойові дії були знеструмлення в 11 областях Енергетики відновили живлення для понад 32 тисяч споживачів.

Сьогодні відключення електроенергії не плануються. Про будь-які зміни буде повідомлено додатково.

"Закликаємо українців продовжувати економно та відповідально споживати електроенергію у пікові години, зменшуючи коливання споживання, які впливають на роботу енергосистеми. Завдяки зусиллям енергетиків ситуація в енергосистемі залишається стабільною, проте значні пошкодження, завдані масованими атаками ворога, ускладнюють її роботу.

Наразі продовжується масштабна ремонтна кампанія для відновлення енергооб’єктів. Енергетики працюють цілодобово, щоб забезпечити стабільність і цілісність енергосистеми та підготувати її до осінньо-зимового періоду", - звернулись в Міненерго.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...