• Головна
  • Щонічні атаки "шахедами" по Україні: чому ворог здійснює нальоти знаючи, що їх збиває ППО
15:00, Сьогодні

Щонічні атаки "шахедами" по Україні: чому ворог здійснює нальоти знаючи, що їх збиває ППО

Щонічні атаки "шахедами" по Україні: чому ворог здійснює нальоти знаючи, що їх збиває ППО

Війська рф майже щоночі запускають по Україні "шахеди". Але майже всі їх збиває наша ППО. Тут все не так просто.

Про це повідомив ветеран російсько-української війни, екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий, передає редакція сайту 056.

За його словами, щонічні нальоти шахедів виснажують не тільки мізки українців — вони виснажують наші запаси зенітних ракет. Далеко не всі "шахеди" збивають саме мобільні групи з кулеметами.

"Знищення дронів з кулеметів — це "дешево і сердито", однак під час кожної такої масштабної атаки сили ППО змушені ганятись за ними на МіГ-29 і навіть на F-16; і використовувати як мінімум ПЗРК.

А воно все дороге, і головне, що воно все постачається союзниками, а, відповідно, бувають перебої в постачанні, обмежена кількість засобів. Тобто це насамперед виснаження нашої ППО. Ці шахеди вигрібають наш ресурс, який інакше міг би піти на щось більш серйозне — скажімо, на ці самі крилаті ракети, яких набагато менше, ніж шахедів", — зазначив екскомандир роти.

Він додав, що Іран допоміг росії побудувати завод з виробництва БПЛА і в нього складається враження, що окупанти змогли вийти на планові показники виробництва 600 шахедів на місяць.

"Крилатих ракет вони збирають на місяць — два-три десятки, а балістичних вони роблять десь десяток плюс на місяць. Відповідно, чого в них багато, саме тим вони нас виснажують. А по тих цілях, які їм дійсно потрібні, вони насамперед запускають ракети", — підсумував експерт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...