• Головна
  • В Україні зафіксували перші заморозки: коли вони прогнозуються у Дніпрі
15:00, Сьогодні

В Україні зафіксували перші заморозки: коли вони прогнозуються у Дніпрі

В Україні зафіксували перші заморозки: коли вони прогнозуються у Дніпрі

Вранці 19 вересня на горі Піп Іван Чорногірський було 0 градусів. А 21 вересня їх зафіксували на Буковинських Карпатах. Там на траві утворився приморозок. Це означає, що в частині областей вже незабаром також знизиться температура.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Селятинської ОТГ Валерій Полянчук, показав фото, на якому видно приморозок на траві, адже нічна температура впала нижче нуля. При цьому вдень вони зникають, адже температура підіймається до 23 градусів. 

В Україні зафіксували перші заморозки: коли вони прогнозуються у Дніпрі, фото-1

"За словами його дідів, заморозки в цей період року не є чимось незвичайним для гірської місцевості. Він додав, що село Верхній Яловець знаходиться на висоті 980 метрів над рівнем моря", - написав чиновник.

У Дніпрі заморозків можна поки що не очікувати. Сюди прийшов потужний антициклон. Тому вчора, сьогодні та завтра вдень можна пройтись в шльопанцях, шортах та футболці. Сухим і малохмарнимпочаток тижня буде. Дощі накриють лише західні регіони та Одещину. Температура повітря вдень прогріється до комфортних 26 градусів з позначкою "плюс".

За прогнозами синоптиків, протягом кінця вересня, початка жовтня заморозків у Дніпрі не буде. Не прогнозується раптового похолодання. Зниження температури відбуватиметься поступово.

В другий тиждень жовтня нічна температура вже буде 6-10 градусів тепла. Перший 0 можливий не раніше, ніж в середині місяця.

В Україні зафіксували перші заморозки: коли вони прогнозуються у Дніпрі, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...